Nyheter fra himmelen: Toxic Eclipse in Scorpio

Giftig formørkelse i skorpionen
Giftig formørkelse i skorpionen

Fullmåne og måneformørkelse vil inntreffe i Skorpionen 16. mai 2022.

Formørkelser forekommer bare to ganger i året i løpet av formørkelsessesongen, ettersom solen og månen er på linje nær eller over nodeaksen. Formørkelser på Taurus Scorpio-aksen forekommer bare én gang hvert 19. år, og de siste formørkelsene på denne aksen skjedde i 2003 og 2004.
I stedet for at en skorpion søler giften hennes i 6 måneder, kan hun se en skorpion drukne i gift. Månens åndelige innflytelse vil påvirke alle tegn, men Skorpionen og Tyren vil føle det mest. Faste stjerner og asteroider i øyeblikkets diagram vil mest lidenskapelig avsløre balansen mellom en ubalanse i den maskuline - feminine betydningen i diagrammet.

Merk at dette er generelle kommentarer. Selvfølgelig, nå som du vet at hvert diagram er like forskjellig som et fingeravtrykk, kan du ha en Natal Chart-analyse for å være klar over effektene som er spesifikke for diagrammet ditt. Ønsker du å tolke kartet over dine nærmeste kan du bli med på treningene mine.
May er også klar til å tenne lidenskapen i kjærlighetslivet ditt med sitt kjølige vær, kanskje snøfall, naturkatastrofer og hendelser.

Sommeren vil være preget av fremveksten av ledere, døde konger eller råtne lik, råtne følelser, råtten sladder, lystdrap og selvmord, drap, giftige stoffer, underjordiske miner og etterretningsbyråer.

Mens Eclipse håndterer logistikkbransjen med dens ulike dimensjoner, vil sjø- og sjøveier bli snakket mye om. Samtidig kan grenseoperasjoner øke mye mer samtidig som man får problemer med landene som har kyst til våre hav.

Opptøyer eller noen form for hemmelig struktur som det kan forvirre samfunnet. I tillegg vil det bli snakket mye om salg av utenlandske, giftige og skadelige rusmidler, menneskene som handler og deres forklaringer.
Pandemiprosessen kommer tilbake på en måte som overføres gjennom blod og seksualitet, sykdommer som livmorhalskreft vil være blant temaene det skal snakkes mye om.

Jordskjelv og gruveulykker, vulkanske bevegelser, tsunami kan være irriterende. Det kan være agendaer knyttet til utrolige trafikkulykker eller dokumenter som vil dukke opp som følge av slike ulykker. Var de økonomiske krisene kunstige? Det kan være spørsmål. Det vil være en fin tid å innse at vi går inn i en annen syklus fra høst til vinter.

Mens underjordiske verdier og skatter vil komme til syne, vil religiøse ledere og sekter bli diskutert med sine forskjellige ansikter.

Seksuelle overgrep og handel med barn, organer eller kidnapping vil være agendaen der kvinner blir misbrukt og dette temaet vil bli diskutert.

Det gir deg et stort ønske om å forstå hva som er viktig for deg med den Saturn-relaterte siden.
Vil du for eksempel bli administrerende direktør i ditt eget selskap om noen år, eller ville du vært mer fornøyd med å jobbe for noen andre uten ekstra stress ved å eie en bedrift?

Men hvor bor du: Vil du endelig gjøre den langrennsoverfarten du har tenkt på, eller er det bare ikke noe for deg til slutt? Saturn har også en tendens til å avsløre livets virkelighet. Å holde seg til sannheten og lære å rulle med slagene vil gjøre deg mer fleksibel og mobil i fremtiden. Det er en balansegang, vet du?

Planeter i rute med denne sterke måneformørkelsen ved påvirkning av måneknutene, under påvirkning av Saturn og tilbakegangen til Merkur, noen ganger må noe sendes, noe må ta en annen vei, ting vil ikke endre seg før noe går.

Vi har laget forskjellige direktesendinger av denne himmelbegivenheten, du kan se den fra lenkene nedenfor.

https://youtu.be/yVFyBCJEeSw ve https://youtu.be/XKOgmHcWs9E

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar