QTerminals Antalya havn er vertskap for luksuscruiseskip Silver Spirit 

QTerminals Antalya Harbour Luxury Cruise Ship Silver Spirit er vert
QTerminals Antalya havn er vertskap for luksuscruiseskip Silver Spirit 

QTerminals Antalya var vertskap for det luksuriøse cruiseskipet Silver Spirit, som hovedsakelig frakter britiske og amerikanske turister. Silver Spirit, 608 meter lang med en kapasitet på 210.7 passasjerer, besøkte Antalya.

Tyrkias ledende kommersielle frakt- og cruisehavn QTerminals Antalya, Bahama ankommer fra Rhodos bayraklı vert for det luksuriøse cruiseskipet Silver Spirit. Skipet på 39.444 420 bruttotonn ankret i havnen ble ønsket velkommen ved QTerminals Antalya havn med XNUMX passasjerer.

Ved å uttale at de forventer å være vertskap for 38 tusen passasjerer med 35 cruiseskip i år i tråd med reservasjonene, sa QTerminals Antalyas daglige leder Özgür Sert: "QTerminals Antalya spiller en viktig rolle når det gjelder nasjonal og internasjonal turisme i Middelhavet på grunn av kapasiteten av sine havneanlegg. Vi gjør Antalya, som har et stort potensial når det gjelder cruiseturisme, til et nytt retursenter i det østlige Middelhavet.»

QTerminals Antalya har to cruisebrygger med en total lengde på 370 meter, en passasjerterminal på 830 kvadratmeter og et bagasjeområde på 1000 kvadratmeter som betjener cruisepassasjerer. QTerminals er vertskap for omtrent 200 tusen passasjerer i året, og er i Antalya; fulle terminaltjenester tilbys cruiseskip, inkludert los, slepebåt, fortøyning, overnatting, sikkerhet, rent vannforsyning og avfallsinnsamlingstjenester samt bagasjehåndtering.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar