Rize Artvin flyplass åpner i morgen

Rize Artvin flyplass åpner i morgen
Rize Artvin flyplass åpner i morgen

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu uttalte at Rize-Artvin lufthavn vil åpne i morgen med deltakelse av president Recep Tayyip Erdoğan og sa: «Rize-Artvin flyplass er langt utenfor å være en flyplass på mange måter; Det er et av de viktigste tegnene på Tyrkias lyse fremtid. Vår flyplass, som vi har implementert med sin unike arkitektur og avanserte ingeniørteknologier, er en enorm struktur med en årlig passasjerkapasitet på 3 millioner, totalt 32 tusen kvadratmeter innendørsareal, inkludert en 47 tusen kvadratmeter stor terminalbygning og andre støtte bygninger.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu foretok inspeksjoner på Rize-Artvin lufthavn. Karaismailoğlu, som kom med en uttalelse etter undersøkelsen, sa et annet arbeid for Tyrkia og nasjonen. kazanHan sa at de var stolte over å bli kjeftet på.

«Flytransport i dag; Det forkorter ikke bare avstander. Det stimulerer ikke bare turisme og handel. Det muliggjør også kulturell sameksistens, utveksling og kommunikasjon mellom folk. Det bygger vennskapsbroer mellom ulike samfunn», sa Karaismailoğlu, og understreket at det er strategisk viktig for både sosial og økonomisk velvære i verden.

Karaismailoğlu sa: «Vi lever i en slik tidsalder at; enten vi trenger utdanning eller tilbud... Prioriteten til oss alle på alle felt er nå hastighet. Og likevel ble utviklingen av luftfarten og styrkingen av vårt lands posisjon på den internasjonale arena hovedagendaen for alle stater som ønsker å bringe sitt folk og nasjon til det beste på en raskest mulig måte. På dette tidspunktet, som Samferdsels- og infrastrukturdepartementet, har vi gjort store og viktige utviklinger de siste 20 årene med våre tilknyttede og relaterte organisasjoner som opererer i luftfartssektoren. Tyrkisk sivil luftfart har blitt en global makt med vår praksis, retningslinjer og forskrifter. Å åpne innenlands passasjertransport for konkurranse er en milepæl for bransjen. Vår sivile luftfart har gått inn i en veldig rask vekstprosess med retningslinjene og praksisene som vi startet med sikte på "flyselskapet vil være folkets vei" og "enhver innbygger vil komme på flyet". På den ene siden fulgte vi nøye med på hva som skjedde i luftfartens verden. På den annen side har vi gjennomført megaprosjekter, infrastruktur- og overbygningsinvesteringer.»

Transportminister Karaismailoğlu påpekte at investeringene i flysektoren under AK-partiets regjeringer oversteg 147 milliarder lira, og bemerket at de har utstyrt Tyrkia med nye flyplasser som dekker tidens behov. Karaismailoğlu understreket at de har totalrenovert de eksisterende flyplassene, og fortsatte sin tale som følger;

«Vi økte antallet aktive flyplasser, som var 2003 i 26, til 25 med den nye Tokat-flyplassen, som vi åpnet 57. mars. Vi øker dette tallet til 58 med vår Rize–Artvin flyplass. Vår Rize-Artvin flyplass, som vi bygget på et område på 3 millioner kvadratmeter, ble Tyrkias andre flyplass, som ble bygget ved å fylle havet, etter Ordu-Giresun flyplass. Dette arbeidet vårt er hinsides å være en økonomisk verdi for Tyrkia; et konkret eksempel på våre ingeniørevner i verdensklasse. Vi har fullført all produksjon av flyplassen vår. Vi har tilfredsstillelsen av å konstruere en struktur som fullt ut vil møte flyselskapets transportbehov i regionen med sin 2 meter brede og 45 meter lange rullebane. Vi snakker om en enorm struktur med en årlig kapasitet på 3 millioner passasjerer, en terminalbygning på 3 tusen kvadratmeter og et totalt innendørsareal på 32 tusen kvadratmeter, sammen med andre støttebygg. På flyplassen, som bærer spor av de kulturelle elementene i regionen, bygde vi terminalbygningen, som gjenspeiler den lokale arkitekturen, og et 47 meter høyt tårn inspirert av formen av et teglass. Vårt tårn, hvis kropp er opplyst, vil gi en annen vitalitet til silhuetten av regionen. Vi har også tatt viktige skritt for landskapsarbeidene til Rize-Artvin lufthavn, som vil ta sin plass blant de få eksemplene i verden med sine tekniske og konstruksjonsmessige funksjoner. Vi har grønt 36 tusen kvadratmeter av flyplassen vår, som har et landskapsområde på mer enn 19 tusen kvadratmeter, omtrent på størrelse med 135 fotballbaner, med 49 453 trær som er kompatible med de geografiske egenskapene til Svartehavet. For å introdusere Rize te for hele verden, og for å fortelle om teens reise fra hagen til koppen, sammen med dens historie og effekter i regionen, har vi inkludert temuseet og kunstneriske gjenstander på flyplassen vår. I tillegg har flyplassen vår en parkeringsplass med en kapasitet på 448 kjøretøy.»

Karaismailoğlu påpekte at alle flyplassene som drives av General Directorate of State Airport Authority har "Tilgjengelighetssertifikatet", og sa at de besøkte Rize-Artvin flyplass med funksjonshemmede venner, med andre ord, de testet den. Karaismailoğlu sa: "Vi har sammen vært vitne til at alt nødvendig arbeid utføres på flyplassen vår for å møte deres behov uten å møte noen hindringer" og understreket at Tyrkia har gått 20 år fremover med investeringene som er realisert på 100 år.

I morgen legger vi til en ny til våre praktfulle verk. Rize-Artvin flyplass, som vi åpner med presidentens tilstedeværelse, er på mange måter hinsides å være en flyplass; Det er et av de viktigste tegnene på Tyrkias lyse fremtid. Rize-Artvin lufthavn, som er et unikt prosjekt når det gjelder ingeniørkunst og design, er et storslått verk som vil tjene vår nasjon, miljøet og landets økonomi med sitt bidrag til turisme, handel og produksjon av landet vårt, spesielt i Østlandet. Svartehavsregionen. Den østlige Svartehavsregionen vil være overføringssenteret for transportkjeden som vil følge av potensiell trafikk mellom de kaukasiske landene og landene i Midtøsten. Vår flyplass er vår region; Det vil gjøre det til et av de viktigste handelssentrene utenfor Tyrkia, til alle land som grenser til Svartehavet, og mellom Asia og Europa. Rize kazanacak, Artvin Kazanacak, Svartehavet kazanvil, vårt land kazanvil verke. Jeg tror oppriktig at flyplassen vår vil inspirere til nye gjennombrudd i vårt land og i verden.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar