Rolls-Royce Phantom ankommer i et nytt uttrykk

Rolls Royce Phantom kommer med et nytt uttrykk
Rolls-Royce Phantom ankommer i et nytt uttrykk

Rolls-Royce Motor Cars har annonsert et nytt skall til Phantom Series II. Den åttende generasjons Phantom har blitt oppdatert i år med designendringer og en potensielt betydelig oppgradering av infotainmentsystemet. Flaggskipet minnes med et nytt skreddersydd mesterverk, Phantom Platino. Den nye Rolls-Royce Connected-funksjonen kobler sømløst Phantom til Whispers, merkets eksklusive medlemsapp.

Rolls-Royce-produkter har en bred levetid og blir til slutt tidløse uttrykk for god smak, skjønnhet og luksusperfeksjon. «Alle de subtile endringene vi har gjort for den nye Phantom Series II er gjennomtenkt og omhyggelig implementert. Som Sir Henry Royce selv sa: "Små ting skaper fortreffelighet, men perfeksjon er ingen liten ting."

ET NYTT UTTRYKK

Den luksuriøse bilprodusenten uttaler at den mest karakteristiske og viktige funksjonen å beskytte er Phantoms dominerende tilstedeværelse. Dette forsterkes ytterligere av den nye polerte horisontale linjen mellom kjørelysene over Pantheon Grille.

Dette er en ny og selvsikker modernitet som gjenspeiler Phantoms førerorienterte karakter. kazanroping.

En subtil geometrisk endring av Pantheon-grillen gjør "RR"-merket for ære og Spirit of Ecstasy-maskot mer fremtredende når den ses forfra.

Selve grillen er nå opplyst.

Frontlyktene er pyntet med intrikate laserkuttede stjernelys, som skaper en visuell forbindelse med Starlight Headliner inni. Det gir mer overraskelse og glede til Phantoms nattlige tilstedeværelse.

I sideprofilen beholder Phantom Rolls-Royces karakteristiske korte forhjulsoverheng, lange akselavstand og brede c-stolpe. Sistnevnte gir passasjerene mer privatliv.

Silhuetten beholder grasiøse konturer fra Spirit of Ecstasy til den avsmalnende halen. "Split arch"-linjen starter fra forskjermen og buer litt mot bakdøren, og understreker bilens lange linje-til-aksel-proporsjoner før den faller forsiktig mot de lanternelignende baklysene. Den kraftig underskårne 'waft-linjen' kaster en sterk skygge, og signaliserer visuelt merkets unike 'magiske teppetur'.

Sideprofilen er ytterligere forbedret med et sett med nye hjul.

Den 3D-freste rustfrie stålfelgen med trekantede overflater kan idriftsettes helt eller delvis polert. Alternativt kan Phantom utsmykkes med et virkelig elegant skivehjul som minner om romantikken til Rolls-Royce-bilene fra 1920-tallet. Dette skivehjulet er laget av både polert rustfritt stål og sort lakk og innkapsler perfekt følelsen av å fly på land.

Som forespurt av noen Phantom-kunder, kan den mørklagte kromgitterrammen, sorte pansertøyler, frontruterammen og siderammen nå brukes.

Denne estetikken gjør nå Rolls-Royce i stand til å forvandle Phantom til det letteste av lyse eller det mørkeste av mørke bilder.

Phantoms overdådige interiør har holdt seg praktisk talt uendret: rattet er gjort litt tykkere, noe som gir et mer tilkoblet og raskere kontaktpunkt for eier-sjåfør.

PHANTOM PLATINO: RETURNERING AV FINE TEKSTILER

Rolls Royce Phantom kommer med et nytt uttrykk

For å feire lanseringen av Phantom Series II og demonstrere Rolls-Royces Bespoke-evne, har merket skapt et nytt Bespoke-mesterverk, Phantom Platino, oppkalt etter den ettertraktede og sølvhvite pletteringen av edelt metall platina.

Phantom Platino fortsetter Rolls-Royces utforskning av stoffinteriør, en historie som begynte i 2015 med lanseringen av Serenity, et ekte skreddersydd fantom med et håndmalt, håndbrodert silkeinteriør.

Phantom Platinos forseter er dekket av premium Rolls-Royce-skinn, mens baksetene er dekket av stoff. De vakre nyansene i Platinos interiør oppnås ved å kombinere to forskjellige stoffer; den ene ble skapt i en italiensk mølle for sitt slitesterke, men luksuriøse utseende, og den andre er laget av bambusfibre valgt for sin blanke finish.

Begge materialene deler et originalt repetisjonsmønster basert på en abstrakt tolkning av Spirit of Ecstasy. I silkeaktig tekstil er designet mindre og vevd inn i stoffet for å skape en mer visuelt stimulerende finish. Den vises også i Phantom's Gallery og på viktige berøringspunkter som armlenet og midtkonsollen. Bambusstoff er brodert med større ikoner som gir et tuftet utseende som vanligvis finnes i interiørdesign. Dette mer spenstige materialet settes inn i de indre nedre elementene, som må tåle mest kontakt.

Samme design sees i Phantoms instrumentklyngeklokke. Omringen er laget av 3D-trykt keramikk, en virkelig moderne implementering av et tradisjonelt materiale. Sett i et sett med frostet tre, tar interiørets tonale funksjoner Phantom til et nivå av vakker og uovertruffen overflod.

Det største lerretet på Phantom er Starlight Headliner. I et unikt design laget spesielt for Rolls-Royce Platino, er "stjerner" plassert for å trekke blikket tilbake, med lunefulle stjerneskudd som følger mønsterets brede bue.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar