Ny ordning for Samsun City Bus Lines

Ny ordning for Samsun City Bus Lines
Ny ordning for Samsun City Bus Lines

Antallet daglige passasjerer, som var 30 tusen på bybusslinjen drevet av Samsun Metropolitan Municipality, oversteg 60 tusen i mars og april. Det ble opplyst at 2 nye linjer kom til testfasen med arbeidet som ble gjort på den økende etterspørselen, og det ble lagt til rette i flytidene til 7 linjer.

Samsun Metropolitan Municipality har laget en ny ordning i bybusslinjer. Mens flere flyvninger ble plassert i noen regioner, ble det planlagt nye linjer i noen regioner. Antallet daglige passasjerer, som var 30 tusen på grunn av den økende etterspørselen, passerte 60 tusen i mars og april.

TESTPROSESS AV 2 NYE LINJER BEGYNNER

Det er opplyst at disse linjene vil starte testprosessen fra mandag 16. mai 2022, med studien utført av Samsun Metropolitan Municipality Department of Transportation, og hvis det anses hensiktsmessig, vil det begynne å betjene permanent. Det ble opplyst at blant linjene som skal legges til med studien, vil den store moskeen nr. 8 - Cedit-linjen operere 8 ganger om dagen, og Graveyard-linjen nr. 29 vil operere med 5 ganger på fredager.

ANTALL UTflukter ØKET

I tillegg ble antallet flyvninger på 12/17-linjen, som er en av de linjene som er i drift økt fra 50 til 53 på hverdager, og serviceintervallet i rushtiden var 30 minutter Antall reiser var økt fra 4 til 75 på hverdager, reiseintervallet var 94 minutter i rushtiden, 15 på 5/112-linjen, 140 på R10-T-linjen, 22 på T23-linjen, tilleggsflyvninger ble lagt til om morgenen og på linjen 07.45. Det ble bemerket at flyintervallet ble redusert til 6 minutter i rushtiden på kvelden.

Mens det er oppgitt at antall daglige turer til '8 Great Mosque - Cedit Line er 8 og gjennomsnittlig serviceintervall er 1 time, er ruten som følger:

“Med avgang fra Büyük-moskeen kan du svinge fra Atatürk-boulevarden til ungdomsparken, 100. Yıl Boulevard, Teachers Street, Akın Street, Çimenli Street, Bol Street – Kuba-moskeen, og igjen ved begynnelsen av Çimenli Street, Akın Street, Nebiler Street, Hakkari Street og Hakkari Street. – Etter retur fra Nebiler-moskeen, vil det være Cumhuriyet Square Stop i Nebiler Caddesi, 118.Sokak, Teachers Street, 100.Yıl Boulevard, Atatürk Boulevard, Büyük-moskeen og Çarşamba.

Mens det er oppgitt at antallet '29 Cemeteries Line' vil være 5 på fredager, er ruten som følger:

“Avgang fra Soguksu, 112. Street, Şehit Mesut First Street, Ilkadim Boulevard, Municipal Houses, Atatürk Boulevard, Kilicdede Junction, Muhittin Özkefeli Boulevard, Istiklal Avenue, 100. Yıl Boulevard, Mevlana Street, Asri Ethem Martyr, Boulevard Cemetery, Korhan Ekiz Boulevard, Barış Boulevard, Kıranköy Cemetery, 726.Sokak, Ankara Boulevard via ringveien D010, Atatürk Boulevard i retning Atakum, Derecik Street, Anadolu Boulevard, 747.Street, Derecik Cemetery og for returveien, være Soğuksu med motsatt retning."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar