Hvem vinner Survivor England Hull City Award Kazanvar det?

Survivor England Hull City Award Hvem Kazandi
Hvem vinner Survivor England Hull City Award Kazanutenfor

Survivor 2022 All Star fortsetter i full fart der den slapp. Survivor, det populære konkurranseprogrammet til TV8 Screens, låste publikum til skjermene. Et team av frivillige og kjendiser kjempet om den britiske prisen. Så hvem vant 9. mai Survivor England Hull City-prisen? kazanvar det?

Programleder og produsent Acun Ilıcalı kunngjorde til deltakerne i går at den store premien i Survivor var England. Begge lag kjempet hardt søndag kveld for å få immunitet og fordelen til hovedpremien. Så hvem er Survivor 9. mai UK-prisen? kazanvar det?

Frivilligteamet gjorde den første etappen av prisen i Survivor kazanhar vært. I den nye episoden mandag kveld, kazanøyeblikk ble et team av kjendiser. Dermed ble likhet oppnådd. hovedpremien kazanøyeblikk laget avgjorde det siste spillet. På slutten av den harde kampen kazanøyeblikket teamet ble frivillige.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar