Uniroyal sommerdekk Topptester

Uniroyal sommerdekk Topp i tester
Uniroyal sommerdekk Topptester

RainSport 5 sommerdekk fra Uniroyal, et av merkevarene til teknologiselskapet og premium dekkprodusenten Continental; Den europeiske bilklubben ACE fikk de høyeste poengsummene i de siste sommerdekktestene organisert av det østerrikske bil-, motor- og sykkelforbundet ARBÖ og Technical Supervision Union GTÜ og det finske magasinet Moottori.

Den europeiske bilklubben ACE og Technical Inspection Association GTU vurderte Uniroyal RainSport 5 som "anbefalt" og uttalte at de fant våtgrepet, rullemotstanden og støyytelsen spesielt imponerende. Det østerrikske bil-, motor- og sykkelforbundet (ARBÖ) ga RainSport 5 høye score i tester utført med forskjellige vektkriterier. Totalt 8 195/55 R 16 87 H-dekk ble testet med Seat Ibiza V og VW Polo VI på testbanen i Papenburg, Tyskland.

Imponerende med sin ytelse

Uniroyal RainSport 5 har også vunnet sommerdekktesten utført av det finske magasinet "Moottori" i størrelsen 205/55 R16 91 V. I testen tok Uniroyals sommerdekk tredjeplassen blant de ulike dekkmodellene som den finske sjåføren Pasi Piironen testet med VW Golf 8. Den presterte imponerende blant de 8 dekkmodellene som deltok i testen, med utmerket våthåndtering og våtbremsing, samt god rullemotstand.

Carlos Sierra, forretningsutviklingssjef for Uniroyal Europa, Midtøsten og Afrika, sa: "Våre tilfredsstillende testresultater mot de beste dekkene støtter vår visjon for RainSport 5, designet for enestående våt ytelse, lang dekklevetid og styrepresisjon. Dette dekket tilbyr både moro og sikkerhet under de tøffeste våte veiforholdene, og er en sporty løsning for personbiler og SUV-er.»

Inspirert av haier

Uniroyal Tyres skiller seg ut med sin overlegne ytelse og design i regnvær og våte veiforhold, og kom inn på det tyrkiske markedet i fjor med forsikring fra Continental Tyrkia. Det lover en hyggelig reise.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar