Forrige sesong besøkte 2 millioner besøkende Erciyes skisenter

Forrige sesong Millioner besøkende besøkte Erciyes skisenter
Forrige sesong besøkte 2 millioner besøkende Erciyes skisenter

President Büyükkılıç understreket at rundt 2 millioner besøkende besøkte Erciyes skisenter forrige sesong, og et handelsvolum på omtrent 100 millioner euro ble opprettet.

Kayseri Metropolitan Municipality-ordfører Dr. Memduh Büyükkılıç holdt et møte med sine ansatte angående forberedelsene til sesongen 2022-2023 i Erciyes Ski Center, et av de viktigste skisentrene i Tyrkia og i verden, som fullførte vintersesongen.

Styreleder Büyükkılıç, generalsekretær Hüseyin Beyhan, visegeneralsekretær Hamdi Elcuman, Ali Hasdal, Erciyes A.Ş. På møtet deltatt av styreleder Murat Cahid Cıngı og de relevante avdelingslederne, ble studiene knyttet til Erciyes Skisenter diskutert.

President Büyükkılıç, som avga en uttalelse på møtet i formannskapets møtesal, uttalte at de evaluerte forberedelsene til Erciyes Ski Center, som er et trygt senter i internasjonal standard, for sesongen 2022-2023.

Et slikt arbeid ble gitt til AK-partiets nestleder Mehmet Özhaseki. kazanPresident Büyükkılıç, som takket ham for oppmerksomheten, sa: "I tillegg til studiene utført i tidligere år, har vi vist vilje til å bli en stilling som hever standarden til Erciyes Skisenter og svarer på forventningene med investeringer og arbeider som vil møte behovene. Først og fremst et slikt arbeid for byen vår. kazanVi vil gjerne takke vår svært aktede minister Mehmet Özhaseki for hans Faktisk er det nå det eneste skianlegget i verden som har gjort seg bemerket med arbeidet som er gjort her.»

100 MILLIONER EURO HANDELSVOLUM OG 2 MILLIONER BESØKENDE

Büyükkılıç understreket at et handelsvolum på omtrent 2021 millioner euro ble realisert i vintersesongen 2022-100, sa Büyükkılıç: "Samtidig, med High Altitude Center-arbeidet, vil vi også gi muligheten til å organisere leirer ikke bare for vinterturisme , men også for individuelle og gruppeidretter om sommeren og andre årstider.Vi streber etter å minnes våre Erciyes. Vi fortalte byen og landet vår at det ble dannet et handelsvolum på omtrent 100 millioner euro den siste sesongen. kazanVi har bestemt at 2 millioner besøkende besøker Erciyes skisenter, sa han.

“VÅRT FLAMMESKIP AV KAYSERİ”

President Büyükkılıç, som beskrev arbeidene som ble utført i og rundt Erciyes skisenter som flaggskipet til Kayseri, sa: "Som det vil bli husket før, kom våre turister fra land som Russland, Ukraina, Tsjekkia, Hviterussland og Polen med charterfly. . På grunn av det faktum at det er virkelig høyt nivå som standard, fortsetter studier raskt på lag fra andre land som ønsker å campe i byen vår for skiformål eller for å dra nytte av High Altitude Camping Center. Takk til teamet vårt for deres harde arbeid. Forhåpentligvis vil et slikt reiselivsorientert arbeid, som vi beskriver som flaggskipet til vår Kayseri, være en stor fordel for både vår Cappadocia-region, vår by og vårt land. kazanJeg vil dele det jeg vil gi."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar