En pris for 'Klondike'-filmen 21st German Films Peace Prize – Kommer fra broen

Tyske filmers fredspris – mottatt fra Kopru
En pris for 'Klondike'-filmen 21st German Films Peace Prize – Kommer fra broen

Den ukrainsk-tyrkiske samproduksjonen "Klondike" regissert av Maryna Er Gorbach og co-produsert av Mehmet Bahadır Er vant den spesielle juryprisen ved den 21. German Films Peace Award - Köprü.

"Klondike" ble ansett verdig til den spesielle juryprisen ved den 13. German Films Peace Prize – Bridge, som ble holdt mellom 21. og 21. juni i år. Arrangert av Bernhard Wichi Memorial Fund og hedret fremtredende filmskapere siden 2002, ble prisutdelingen av German Films Peace Prize – Bridge holdt på Cuvilliés Theatre i München tirsdag 21. juni, med deltakelse av publikum. Den 21. German Films Peace Prize - Bridge, som ble holdt før München internasjonale filmfestival, ga filmer som er verdifulle med tanke på humanistiske, sosiopolitiske og kunstneriske aspekter, mens totalt 60 symbolske priser ble gitt til filmskapere valgt fra ulike land i verden.

Festivaljuryen evaluerte spesialprisen til juryen for filmen «Klondike», som beskriver krigens virkninger i sin mest humane form; kunngjorde at de anså denne filmen verdig en pris for sin følsomme håndtering av et familiedrama midt i et inferno skapt av en undertrykkende og dominerende ødeleggelsesmaskin, og for sin regissuksess med poetiske bilder. Festivaljuryen understreket også at Maryna Er Gorbach har skapt en ekstraordinær film med universell verdi og sa: «Filmen tar oss på den håpløse, triste og uunngåelige veien til katastrofe, krigens brutalitet og ødemark. Det viser at folk dehumaniserer.» brukte uttrykkene.

"Klondike", den første spillefilmen til regissør Maryna Er Gorbach, som vant priser fra verdenskjente festivaler som Sundance Film Festival og Berlin Film Festival, vil fortsette å delta på ulike festivaler, spesielt i Tyskland, i de kommende månedene .

«Klondike» handler om Irka (Irka), en gravid kvinne som bor på grensen mellom Ukraina og Russland, som ikke forlater hjemmet sitt til tross for at landsbyen hennes er omringet av separatistgrupper. I filmen, en samproduksjon av det ukrainske statlige filmbyrået, departementet for kultur og turisme i republikken Tyrkia, generaldirektoratet for kino og TRT 17 Punto, der hendelsene som startet da Ira og hennes familie befant seg kl. sentrum av en internasjonal flykatastrofe den 2014. juli 12, var den dystre skildringen av en krig som hørtes ut som fottrinn, omhyggelig måte den behandles på.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar