3 firmaer deltok i Kocaeli Aquarium Project Pre-Qualification Anbud

Selskapet deltok i Kocaeli Aquarium Project Ten Qualification Tender
3 firmaer deltok i Kocaeli Aquarium Project Pre-Qualification Anbud

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsetter å holde anbud etter hverandre for prosjekter som vil gi verdi til Kocaeli-merket. Metropolitan, Izmit District Aquarium Building Construction-prosjektet holdt et anbud. 3 selskaper leverte bud til prekvalifiseringssesjonen for akvarieprosjektet.

Følgende selskaper deltok i prekvalifiseringsanbudet for Kocaeli Aquarium Project:

  1. Dentaş International INS. Inc.,
  2. Yaşar Housing INS. SANG. VE TİC. Inc.,
  3. ADEC Aquarium IND. INS. IMPORT EKSPORT. A.Ş.+ Ocean Aquarium INS. İTH. OG IHR. LTD. STI.

PROSJEKTKONSEPT

På prosjektområdet; Det vil være minst 3800 akvarier av forskjellige typer og størrelser, med et sitteområde på ca. 2 m35, minst 25 terrarier av forskjellige typer og størrelser, og et 20 meter langt tunnelakvarium, inkludert huleseksjoner. Innenfor Kocaeli Aquarium-prosjektet, suvenirer, billettkontor, kafé, administrative avdelinger, regnskoger, verden av utforskning, verdenshav, hailaboratorium, sunket skip, ubåt, berør og utforske etc. lokalene vil bli plassert.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar