Akbaş forklarte 2053 Vision of Railways til byråkrater

Akbas forklarte jernbanens visjon til byråkratene
Akbaş forklarte 2053 Vision of Railways til byråkrater

Metin Akbaş, daglig leder for Republic of Turkey State Railways (TCDD), forklarte "2053 Vision of Railways" til medlemmene av Turkish Public Enterprises Association. På møtet deltatt av daglig leder og hans assistenter som er medlemmer av Turkish Public Enterprises Association, ble det oppnådd enighet om å fjerne byråkratiske hindringer.

"Inter-institutional Dialogue Development Meeting", deltatt av daglig leder og assisterende ledere som er medlemmer av Turkish Public Enterprises Association, ble holdt i TCDD Behiç Erkin Hall. I en tale på møtet informerte TCDDs daglige leder Metin Akbaş byråkratene om utviklingen i jernbanene. Akbaş understreket at møtet vil gi et betydelig bidrag til samarbeidet mellom offentlige virksomheter. Akbaş holdt en presentasjon om TCDD og svarte på spørsmål, "Med investeringene vi gjorde økte vi jernbanelengden vår, som var 2003 tusen 10 km i 959, til 2021 tusen 19 kilometer med en økning på 13 prosent innen utgangen av 22 . Mens vi bygger nye høyhastighets- og høyhastighetstoglinjer, fortsetter vi også å jobbe med fornyelse og modernisering av våre eksisterende linjer. Med arbeidet vi har gjort, har våre elektriske linjer nådd 6 tusen 24 kilometer. Dermed er 47 prosent av våre linjer blitt elektrifisert. Det er gjort betydelige fremskritt i signalprosjektene, som vi legger stor vekt på, og lengden på signallinjen har nådd 7 tusen 94 kilometer. Dermed har 55 prosent av alle våre linjer blitt signalisert.» sa.

Akbaş gjorde oppmerksom på viktigheten av det nasjonale signalsystemet utviklet i samarbeid med TÜBİTAK, og sa: "Vi utvider dette systemet på våre linjer. I denne sammenhengen er 595 kilometer, eller 180 prosent, av våre pågående 74 kilometer signalprosjekter det nasjonale signalsystemet.» han sa.

Ved å gi informasjon om de pågående og fullførte prosjektene, sa Akbaş: "Våre høyhastighets-, hastighets- og konvensjonelle konstruksjonsarbeider startet i 2003 er fortsatt 4 tusen 407 km, hvorav 314 tusen 4 km er høyhastighets- og hurtigtog, 721 km hvorav er konvensjonelle linjer, fortsetter på linjen. I begynnelsen av dette året (8. januar 2022) åpnet vi Konya-Karaman høyhastighetslinje, som kjøres med en maksimal hastighet på 200 km/t, med deltakelse av vår president, Mr. Recep Tayyip Erdoğan. Byggearbeidene for infrastruktur og overbygning fortsetter i seksjonen Karaman-Ulukışla på 135 km, som er fortsettelsen av dette prosjektet. Anbudet for den 196 kilometer lange strekningen Aksaray-Ulukışla-Yenice, som skal frakte høyhastighetstoglinjen til Mersin og Adana, er gjort og kontrakten er signert. Vi har fullført test- og sertifiseringsstudiene i den 250 kilometer lange Balıseyh-Yerköy-Akdağmadeni-Sivas-delen av Ankara-Sivas YHT-prosjektet, som ble bygget i samsvar med hastigheten på 603 km/t og vil redusere avstanden på 405 km til 315 km. Arbeidene mellom Kayaş-Balıseyh, som er 78 km lang, fortsetter intensivt. Ligger på korridoren som forbinder Asia og Europa, den 229 kilometer lange strekningen av Halkalı-Den første fasen av Kapikule High Speed ​​​​Train Project, som er 153 kilometer lang. Çerkezköy- 56 % fysisk fremgang ble oppnådd i Kapikule-seksjonen. Byggearbeidene for infrastruktur på den 56 km lange Bursa-Yenişehir-delen av Bandırma-Bursa-Osmaneli HT Line fortsetter av selskapet vårt. Byggearbeidene våre på Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep høyhastighetstoglinje fortsetter i 6 seksjoner." brukte uttrykkene.

VI SAMARBEID MED LOKALE MYNDIGHETER

«Jernbanene, som har blitt gjort til en statlig politikk siden 2002 etter instruks fra vår president, Mr. Recep Tayyip Erdoğan, som godt kjenner betydningen av jernbaner i vårt lands marsj på sivilisasjonens vei, opplever stor forandring og utvikling ." Akbaş fortsatte sin tale som følger: «Tyrkia, som er det 6. landet i Europa og det 8. landet i verden i høyhastighetstogdrift, har nå satt seil mot nye mål innen jernbane. Linjene og stasjonene, som har stått urørt og forsømt i årevis, har blitt fornyet, og 13 provinser i landet vårt har blitt forbundet med hverandre med høyhastighetstognettet. Sammen med våre høyhastighetstoglinjer bygger vi moderne togstasjoner som kan møte alle kravene til våre passasjerer med en kundeorientert tilnærming. I tillegg moderniserer og fornyer vi våre eksisterende historiske og kulturelle stasjoner. På den annen side samarbeider vi med lokale myndigheter for å finne løsninger på trafikkstopp i våre storbyer og gi en komfortabel transportmulighet i metrostandarder i bytransport. Reisetiden mellom Europa og Asia er redusert til 4 minutter med Marmaray, et av de mest originale prosjektene i verden, som forbinder de asiatiske og europeiske kontinentene med jernbane under havet. Antall passasjerer fraktet av Marmaray oversteg 700 millioner. Med fullføringen av İZBAN i İzmir, MARMARAY i İstanbul og BAŞKENTRAY i Ankara, har den totale lengden på våre forstadslinjer nådd 248 km. Signaltesting og sertifiseringsstudier fortsetter i det 26 km lange GAZİRAY-prosjektet i Gaziantep.»

«I 2053 Tyrkias logistikk- og transportmasterplan annonsert av vår transport- og infrastrukturminister, Mr. Adil Karaismailoğlu forrige måned, ble det tegnet et nytt veikart for jernbanene. Etter planen skal jernbanenettet vårt, som i dag er på 13 tusen 22 kilometer, mer enn dobles og utvides til 28 tusen 590 kilometer. Akbaş avsluttet talen sin på følgende måte: «Andelen passasjertransport vil økes fra 1,9 prosent til 6,20 prosent, og andelen godstransport vil økes fra 5,08 prosent til 21,93 prosent. Antall provinser knyttet til hverandre med høyhastighetstog vil også økes fra 13 til 52. Årlig persontransport økes fra 19,5 millioner til 269,8 millioner. Årlig godstransport vil nå 55 millioner tonn fra 448 millioner tonn. Antall logistikksentre skal økes fra 12 til 26. Tyrkias øst-vest, nord-sør jernbaneforbindelse vil bli styrket, og flere av våre innbyggere vil ha privilegiet av rask, komfortabel og trygg reise. Vi jobber hardt for å flytte landet og jernbanene våre fremover, og vi vil fortsette å gjøre det.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar