Gaziray-spenningen omgir Antep

Antepi Gaziray Spenning omgitt
Gaziray-spenningen omgir Antep

I Gaziantep fortsetter arbeidet i full fart med GAZİRAY-prosjektet, som vil være et alternativ til bytransport og vil gi et stort bidrag, som innbyggerne venter spent på. General Manager for Republikken Tyrkias statsjernbane (TCDD) Metin Akbaş og hans stab landet i Gaziantep for å undersøke den siste statusen til prosjektet.

Samferdsels- og infrastrukturdepartementet tilbyr sammen med TCDD et annet prosjekt til tjeneste for vår nasjon. TCDDs daglige leder Metin Akbaş, sammen med On-site Solution Team, foretok undersøkelser i GAZİRAY, som har en rutelengde på 25.5 kilometer og en total linjelengde på 112 kilometer og består av 16 stasjoner. Ledere av TCDD Tasimacilik, TCDD Teknik og Gaziantep Metropolitan Municipality deltok også i undersøkelsene og byggingen av det nye lagerområdet hvor vedlikehold og reparasjon av GAZİRAY togsett skal startes.

Teamet undersøkte byggearbeidene på stedet, og dro deretter til Taşlıca Station Traffic Control Center og mottok informasjon fra personellet.
"Vi legger stor vekt på trafikksentraler for å sikre jernbanesikkerhet og trygg trafikkavvikling." TCDDs daglige leder Metin Akbaş sa at trafikkstyringen av GAZİRAY Suburban-ruten, som består av 16 stasjoner, vil bli utført fra dette senteret.

Gaziray rute og stasjoner

TCDDs daglige leder Metin Akbaş, som følger restaureringsarbeidene på Gaziantep-stasjonen tett, sa: "Vi frakter Gaziantep-stasjonen, som har vært vitne til mange minner og gjenforeninger med sin historie over et halvt århundre, til fremtiden med restaureringsarbeider. Vi fortsetter å holde bedriftens identitet og kulturelle verdier i live på jernbanene våre.» sa.

Daglig leder Akbaş og On-Site Solution Team, som var innom alle stasjonene i GAZİRAY-prosjektet og fortsatte sine undersøkelser, holdt deretter et evalueringsmøte med entreprenørselskapet til GAZİRAY-prosjektet. Akbaş ble orientert om den siste tilstanden til GAZİRAYs byggeprosess, tekniske kommunikasjon, teknologi og stedsplanlegging, og ga instruksjoner for fullføring av prosjektet ved å eliminere behovene og mangler.

TCDDs nestledere İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Turgay Gökdemir, 6. regionsjef Alisey Felek, TCDD Transportation, TCDD Teknik, tjenestemenn i Gaziantep Metropolitan Municipality og TCDDs relevante avdelingsledere deltok i undersøkelsene.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar