Bayraktar AKINCI TİHA satte nok en høyderekord

Bayraktar AKINCI TIHA satte nok en høyderekord
Bayraktar AKINCI TİHA satte nok en høyderekord

Bayraktar AKINCI TİHA, som ble utviklet nasjonalt og opprinnelig av Baykar, brøt sin egen nasjonale luftfartshøyderekord for tredje gang ved å flytte den til 45.118 13.716 fot (XNUMX XNUMX meter).

Bayraktar AKINCI B, modellen av Bayraktar AKINCI TİHA (Assault Unmanned Aerial Vehicle), som ble utviklet nasjonalt og unikt av Baykar innenfor rammen av AKINCI-prosjektet utført under ledelse av presidentskapet for forsvarsindustrien, utstyrt med 2 750 hestekrefter motorer, hevet sin nasjonale luftfartshøyderekord høyere.

KONKURRER MED SEG SELV

Bayraktar AKINCI B, som tok av kl. 21:2022 den 19. juni 31 for å utføre utholdenhetstester, høye høyder og høyhastighetstester i nærvær av presidentskapet for forsvarsindustrien og luftforsvarets kommandodelegasjoner som skal leveres til luftforsvarets kommando, nådde reisemålet med et nasjonalt fly som tilhørte ham.Han slo rekorden for høyeste høyde igjen. Bayraktar AKINCI B, som steg til en høyde på 45.118 13.716 fot (20 23 meter) innenfor omfanget av testen, returnerte til Bayraktar AKINCI Flight, Training and Test Center ved Çorlu Airport Command etter XNUMX timer og XNUMX minutters flytur.

STOKK HØYDEREKORDEN 3 GANGER

Bayraktar AKINCI TİHAs Bayraktar AKINCI A-modell, som opererer med 2 motorkonfigurasjoner på 450 hestekrefter, slo rekorden ved å klatre til en høyde på 8 2021 fot innenfor rammen av testen utført 38.039. juli 11. Bayraktar AKINCI B-modellen nådde derimot en høyde på 2022 40.170 fot 22. mars 2022, og satte sin egen rekord høyere. Bayraktar AKINCI B, som nådde en høyde på 45.118 XNUMX fot XNUMX. juni XNUMX, slo høyderekorden for tredje gang.

6406 MIL GJORT

Delegasjonene fra presidentskapet for forsvarsindustrien og luftvåpenkommandoen ved Bayraktar AKINCI Flight, Training and Test Center for mottaksaktivitetene til Bayraktar AKINCI Bs som skal leveres til Air Force Command, var også vitne til disse historiske øyeblikkene. AKINCI B fullførte sin testaktivitet med suksess etter å ha reist totalt 20 kilometer under flyturen, som tok 23 timer og 6406 minutter, hvor det også ble utført høyhastighetsforsøk.

AKINCI ER PÅ DEN ANATOLIISKE ØRNEN FOR FØRSTE GANG

Bayraktar AKINCI B deltar i Anatolian Eagle Exercise samtidig, i tillegg til de pågående testaktivitetene. Bayraktar AKINCI, som utførte oppdragsflygingen i scenariet innenfor rammen av øvelsen i det østlige Middelhavet under rekordflygingen, dukket dermed opp i den første omfattende luftvåpenøvelsen siden 29. august 2021, da den kom inn i inventaret til de tyrkiske væpnede styrker .

Å TA OPP FRA BATMAN TREFF MÅL I EAGEA

Bayraktar AKINCI TİHA skjøt med hell mot målene som ble bestemt i Doğanbey Shooting Exercise Area i Seferihisar, og tok av fra basen der den var stasjonert i Batman, under EFES-2022 Joint Shooting Actual Exercise holdt i Izmir Seferihisar, igjen i juni, og returnerte til sin base i Batman. hadde returnert.

EKSPORTFORHANDLINGENE FORTSETTER

Eksportkontrakter er signert med 4 land for Bayraktar AKINCI TİHA og med 2 land for Bayraktar TB22 SİHA. Mens leveransene av Bayraktar TB2 SİHA fortsetter innenfor rammen av kontraktene, forventes Bayraktar AKINCI TİHA og bakkesystemer å bli levert med jevne mellomrom fra og med 2023. Etter å ha eksportert 2021 millioner dollar med S/UAV-systemer i 664, ble Baykar selskapet som eksporterer mest innen forsvar og romfart, ifølge dataene annonsert av den tyrkiske eksportørforsamlingen. Forhandlingene fortsetter med mange land som er interessert i National TİHA Bayraktar AKINCI og Bayraktar TB2 SİHA.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar