People of Bornova på 'Healthy Kitchen Workshop'

Folk fra Bornova i Healthy Kitchen Workshop
People of Bornova på 'Healthy Kitchen Workshop'

Det bringer innbyggerne sammen med Healthy Kitchen Workshops med opplæringsaktivitetene organisert av Bornova kommune på Kitchen Workshop i Evka 3. I de tilrettelagte treningene læres det hvordan man lager sukkerfrie og glutenfrie produkter, spesielt for cøliakipasienter.

I workshopene som er organisert med konseptet Healthy Kitchen, blir det forklart hvordan man lager produkter som brød, pasta, is, kjeks, kaker, profiteroles og eclairs uten å bruke sukker og gluten. Workshops holdt under ledelse av trenerne Şehirban Sarı og Emine Yılmaz vakte stor oppmerksomhet.

Bornova-ordfører Dr. Mustafa İduğ sa at helse er førsteprioritet, "Vårt hovedmål i denne studien er å vise folk som har glutenallergi eller som er nær dem på riktig måte, og å vise praktiske oppskrifter som de kan lage hjemme. Oppskriftene beskrevet i Healthy Kitchen Workshops er tilberedt i samsvar med personer med cøliaki." sa.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar