Continental-dekk laget av resirkulerte PET-flasker nå tilgjengelig over hele Europa

Continental-dekk laget av resirkulerte PET-flasker er nå tilgjengelig over hele Europa
Continental-dekk laget av resirkulerte PET-flasker nå tilgjengelig over hele Europa

Polyestergarnet hentet fra resirkulerte PET-flasker for første gang og dekkene som Continental startet masseproduksjon med, tilbys nå for salg over hele Europa.

Teknologiselskapet og premium dekkprodusenten Continental tilbyr dekk med ContiRe.Tex-teknologi, en indikator på hvor viktig bærekraften er, over hele Europa. Med denne teknologien brukes polyestergarn hentet fra resirkulerte PET-flasker uten noen mellomliggende kjemiske trinn og ikke resirkulert på noen annen måte i produksjonen av Continentals dekk. Continental tilbyr forbrukere fem størrelser i tre dekkmodeller, PremiumContact 6, EcoContact 6 og AllSeasonContact, et helårsdekk, produsert med polyester laget av resirkulerte PET-flasker. Dekk med ContiRe.Tex-teknologi kommer snart på veien i Tyrkia.

Continental viste frem sin spesialutviklede ContiRe.Tex-teknologi i september 2021. Sammenlignet med andre standardmetoder blir produksjonen mye mer effektiv ved å konvertere PET-flasker til høyytelses polyestergarn. Flaskene som brukes i denne teknologien samles inn fra områder der det ikke er noen resirkuleringssløyfe. Resirkulert materiale hentet fra ca. 4 PET-flasker brukes til 40 standard passasjerdekk. Dekk med ContiRe.Tex-teknologi har en spesiell logo på siden med uttrykket "Contains Recycled Materials".

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar