E-handelstransaksjoner i Tyrkia økte med det halve på ett år

E-handelstransaksjoner økt med et halvt år i Tyrkia
E-handelstransaksjoner i Tyrkia økte med det halve på ett år

Med kommunikéet publisert i begynnelsen av dette året ble omsetningsgrensene fastsatt for e-faktura og e-arkiv overgangskravet senket. Når 2022. juli, som ble fastsatt som siste dato for overgang til e-faktura for 1, nærmer seg, er det nyheter som vil glede bedrifter som opererer i e-handelssektoren.

Med det nye kommunikéet publisert av Revenue Administration (GİB) 22. januar, ble omsetningsgrensene fastsatt for kravet om overgang til e-faktura og e-arkiv senket. I denne sammenheng er skattebetalere med en brutto salgsinntekt på 2020 million TL eller mer for regnskapsperiodene 2021 og 1 pålagt å bytte til e-faktura fra og med 1. juli 2022. For skattytere som har en brutto salgsinntekt på 2022 tusen TL eller mer for 500 eller påfølgende regnskapsperioder, er fristen 1. juli 2023. Når 1. juli, fristen for overgang til e-arkiv og e-faktura for i år nærmer seg, har RA-lisensiert privat integrator BirFatura annonsert at de har utarbeidet en spesiell kampanje for e-handelsbedrifter som ønsker å oppleve e-fakturafasiliteter gratis gratis i 5 måneder.

BirFatura-sjef İbrahim Bayır deler detaljene i kampanjen, "E-fakturaløsninger, som eliminerer sikkerhetsrisikoen og lagringskostnadene som oppstår på grunn av forpliktelsen til å oppbevare utskrevne fakturaer, gir mange fordeler for både bedrifter og forbrukere. Med oppdraget og ansvaret for å være en GİB-lisensiert integrator, lanserer vi en spesiell kampanje for å oppmuntre til e-transformasjon."

Ingen forpliktelse, ubegrenset, 5 måneders gratis integrasjon med e-faktura

Idet han uttalte at e-handelsselskaper har som mål å akselerere e-fakturatransformasjonen uten å vente på de obligatoriske betingelsene, sa İbrahim Bayır: «Ifølge rapporten utarbeidet av TÜSİAD og Deloitte, rangerer Tyrkia 94. blant 23 land når det gjelder e-handelsutgifter pr. innbygger. I en annen rapport ser man at antallet e-handelstransaksjoner i vårt land økte med nesten halvparten (2020%) i fjor sammenlignet med 46. Som BirFatura vil vi tilby e-fakturaløsningen vår gratis og ubegrenset i 5 måneder til selskaper som er engasjert i netthandel for å lette e-transformasjonsopplevelsen til bedrifter og for å tilby en mer komfortabel handleopplevelse til forbrukere."

De vil utstede 5 eller 50 tusen fakturaer i 50 måneder.

Bemerker at bedrifter som vil bruke BirFatura for første gang kan dra nytte av kampanjen uten noen forpliktelse og kan si opp abonnementene sine gratis ved slutten av 5 måneder, sa BirFatura-sjef İbrahim Bayır: "Med denne kampanjen kan selskaper i alle størrelser fullføre e-transformasjonsprosessene raskt og enkelt. Uansett om han utsteder 50 tusen fakturaer, vil han kunne ha denne erfaringen. Med fordelen med e-transformasjon, spesielt innenfor arkivering, vil de kunne gjøre fakturering mye mer økonomisk og raskere. Vi stoler på at de vil fortsette å bruke BirBilsa etter 50 måneder.»

"Vi legger også til rette for markedsføring og logistikk med integrasjon av last og SMS"

İbrahim Bayır understreker at e-handelsorganisasjoner som registrerer seg frem til 30. juni og blir e-fakturaforpliktelser vil ha rett til å bruke gratis og ubegrenset kreditt i 5 måneder, og avsluttet sine evalueringer med følgende uttalelser: Vi tilbyr også logistikkfordeler. Takket være lastintegrasjonen innenfor rammen av gratiskampanjen, kan e-handelsselskaper enkelt administrere alle sine bestillinger og skrive ut strekkoder på lasten. Bedrifter, som også kan koble infrastrukturene til BirFatura-kompatible SMS-selskaper til systemet, ligger også et skritt foran i kommunikasjonen de etablerer med sine forbrukere via SMS. Bedrifter kan forlate medlemskapet uten å betale noen avgift ved slutten av 5 måneder. For å dra nytte av kampanjen er det tilstrekkelig å åpne et BirFatura-medlemskap på nettsiden vår og bli en e-fakturabetaler.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar