Er Mükremin-reisende arrestert? Hvem er Mükremin Gezgin, hvor gammel er han, hvor er han fra?

Mukremin-reisende arrestert
Mükremin Gezgin er arrestert

Det lurer på om TikTok-fenomenet Mükremin Gezgin, som mottok reaksjonen fra alle segmenter med sine skandaløse innlegg, ble arrestert eller ikke og den siste situasjonen. Hvem er Mükremin Gezgin, er han gift? Hvem er Mükremins reisende kone og hvor er han fra?

Er Mükremin-reisende arrestert?

TikTok-fenomenet Mükremin Gezgin, som først sa at hun var gravid og lurte følgerne sine, fikk noen til å tro at hun var gravid ved å dele videoer og bilder med magen hun brukte. Skandalene i innleggene hans øker dag for dag, og det siste han gjorde var en stor reaksjon. Traveling, som delte en video fra fødestuen på et sykehus og sa at hun fødte en babygutt, delte et bilde ved å ta en liten baby på fanget, der hun fant den. Tusenvis av mennesker reagerte på hendelsen. Det ble satt i gang en etterforskning av hovedanklageren i Istanbul angående hendelsen, som også trakk reaksjoner fra kjendiser.

TikTok-kontoen til Mükremin Gezgin, hvis etterforskning ble åpnet på grunn av reaksjonene etter den skandaløse svangerskapet og fødselsfiksjonen, ble stengt. Det var ingen informasjon om hvor TikTok-fenomenet Traveler er nå.

Hvem er Mükremin Gezgin, hvor gammel er han, hvor er han fra?

Mükremin Seyahat er et Tiktoker- og sosiale medier-fenomen kjent for sine Tiktok-videoer. Det er kjent at han ble født 8. april 1998 i Ankara.

Mükremin Gezgin har totalt 1.3 millioner følgere på TikTok. Totalt antall likes på Tiktok er 37.4 millioner.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar