Times, en av Izmirs nyeste spillesteder, åpnet med Serdar Ortaç-konsert

En av Izmirs nyeste spillesteder, ganger åpnet med Serdar Ortac Concert
Times, en av Izmirs nyeste spillesteder, åpnet med Serdar Ortaç-konsert

Verdensmerket Times, New York, Worms, Milano etterfulgt av en storslått seremoni i Narlıdere Sahilevleri.

Serdar Ortaç, som inntok scenen ved åpningen, lengtet etter fansen fra Izmir. Ortaç vil være på Times Stage igjen i oktober.

Narlıdere distriktsguvernør Suat Dervişoğlu, Bayraklı Distriktsguvernør İbrahim Süha Karaboran, ordfører i Narlıdere Ali Engin, ordfører i Çiğli Utku Gümrükçü, varaordfører i Narlıdere İsmail Ay, president i Gisider Merve Civelek, foreningsledere og NGO-representanter deltok. Etter å ha det gøy med DJ-opptredenen etter båndseremonien, hadde folket i İzmir lyst på moro med den berømte sangeren Serdar Ortaç.

Murat Yeniceri, en av grunnleggerne av Times, sa: «Etter andre land åpnet vi Times i Izmir med en stor investering. Times er et verdensmerke. Vi har filialer i New York, Worms, Milano. Etter Europa og Amerika åpnet vi vår nyeste filial i Izmir. I lokalet vårt er det tre konsepter kalt Times Stage, Times Chief og Times Garden. Vi inviterer alle Izmir-innbyggere til Times for moro og smak. Vi la et moderne preg på tradisjonelle kjøttrestauranter. Alle rettene våre er laget enda mer delikate med de moderne innslagene fra våre kokker. Vi vil fortsette å være vertskap for våre verdifulle artister på Times Stage sommer og vinter.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar