Mynt- og frimerketrykkeriets generaldirektorat skal rekruttere 25 innleid personell

Generaldirektoratet for Mint and Stamp Printing House vil lage faste arbeidere
Generaldirektoratet for Mint and Stamp Printing House vil lage faste arbeidere

Hovedkvarter for Darphane and Stamp Printing House i Istanbul, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No: 55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. Nei: 6 Cevizli Å være ansatt på arbeidsplasser lokalisert på Kartal-adresser; I samsvar med den endrede artikkel 657/B i embetsmannsloven nr. 4, innenfor rammen av "Prinsiplene for ansettelse av innleid personell" satt i kraft med Ministerrådets beslutning datert 06/06/1978 og nummerert 7 /15754; Skriftlige og/eller muntlige eksamener for stillingene til 7 (syv) kontraktsingeniører, 8 (åtte) kontraktsteknikere, 3 (tre) kontraktskontorpersonell, hvis detaljer er angitt nedenfor, i samsvar med bestemmelsene i underavsnitt (b) i første ledd i vedlegg 2 med tittelen "Eksamenskrav". Basert på 2020 KPSS (B) gruppepoengrangering, og ved å plassere dem i KPSS (B) poengrekkefølgen for Contracted Archive Expert 3 (tre) og Contracted Programmer 4 (fire) stillinger i henhold til bestemmelsene i første ledd i samme artikkel (C), muntlig blant 5 ganger kandidatene I henhold til eksamensresultatene skal det rekrutteres totalt 25 (tjuefem) innleid personell. Følgende kvalifikasjoner, spesielle og generelle vilkår søkes for kandidater som vil søke om innleid personellrekruttering fra og med søknadsfristen.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE BETINGELSER

3.1. For å oppfylle vilkårene angitt i underavsnitt (657), (48), (1), (4) og (5) i underavsnitt (A) i første ledd i artikkel 6 i tjenestemannsloven nr. 7.

3.2. Artikkel 657/B i tjenestemannsloven nr. 4; «De som er ansatt på denne måten kan ikke ansettes i institusjonenes avtalte personellstillinger, med mindre det har gått ett år fra oppsigelsesdatoen, i tilfelle deres kontrakter sies opp av deres institusjoner på grunn av å handle i strid med tjenestens prinsipper kontrakt eller hvis de ensidig sier opp kontrakten, med unntak av unntakene fastsatt av presidentdekretet, i løpet av kontraktsperioden.» å overholde loven.

3.3. Jobber ikke som 4/B i noen offentlig institusjon og organisasjon.

3.4. Ikke motta pensjon eller alderspensjon fra noen trygdeinstitusjon.

3.5. Å uteksamineres fra ønsket avdeling for den søkte stillingen, fra og med søknadsfristen.

3.6. Med mindre de som er utnevnt til kontraktspersonellstillinger har fullført 399 års tjeneste; Kan ikke tilsettes i de organisasjoner hvor de fortsatt arbeider eller i andre offentlige institusjoner og organisasjoner, med unntak av de stillinger som tilsettes som assistenter med særskilt konkurransedyktig eksamen for yrket, og de oppdrag som skal gis til de stillinger og stillinger som er forskjellige fra den nåværende stillingen og har titler og stillinger som de har gitt på grunn av sin utdanningsstatus. Innenfor rammen av den generelle forskrift om eksamen for de som skal tilsettes for første gang til offentlige verv, kan de ikke søke om at de sentrale plasseringsprosedyrene og kunngjøringene skal gjøres innenfor rammen av andre ledd i denne artikkelen, og til og med hvis de blir plassert, blir ikke ansettelsesprosedyrene gjennomført. å overholde loven.

3.7. Sikkerhetsundersøkelser og/eller arkivundersøkelser skal være positive.

SØKNADSMETODE OG VARIGHET

Søknader kan gjøres elektronisk på e-Government gjennom "Mtt and Stamp Printing House General Directorate - Career Gate Public Recruitment"-tjenesten eller "Career Gate", fra internettadressen alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tri fra 27.06.2022 til 06.07.2022 .23.59 kl XNUMX:XNUMX. miljø vil bli tatt. Søknader som gjøres personlig, med bud eller per post vil ikke bli akseptert.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar