Körfez Transportation fortsetter å vokse med 75 nye vogner

Korfez Transportation fortsetter å vokse med sin nye vogn
Körfez Transportation fortsetter å vokse med 75 nye vogner

Korfez Transportation Inc. økte sin flåte av tankvogner til 75 med 520 nye tankvogner kjøpt. Med ankomsten av de siste vognene produsert ved Greenbrier/Rayvag-produksjonsanlegget til USA Greenbrier, verdens største vognprodusent, i Adana, vil selskapet øke vekten på jernbanetransport ytterligere.

Tüpraşs datterselskap innen jernbanetransport, Körfez Uleşement A.Ş. fortsetter sine flåteinvesteringer. Etter å ha investert i 445 nye sisternevogner i tillegg til de eksisterende 75 tankvognene med sisterne, tok Körfez Transportation levering av 50 av de hvite produktvognene i mars-april og siste etappe 25 vogner i Kırıkkal i mai.

Med tilgjengeligheten av alle 75 nye vogner i flåten, vil selskapet ytterligere øke sin transport og styrke sin ledende posisjon innen drivstofftransport på jernbanen. Med sikte på å støtte utviklingen av jernbanetransport i Tyrkia på denne måten, vil Körfez Transportation fortsette å bidra til raskere og sikrere transport samtidig som den styrker logistikkvirksomheten.

Vogne med høyeste sikkerhetsstandard

Vognene kjøpt fra verdens største vognprodusent, USA Greenbrier, ble levert fra Adana Greenbrier/Rayvag produksjonsanlegg. Tufan Basarir, daglig leder i Körfez Transportation, delte informasjon om de tekniske egenskapene til vognene: «Våre tankvogner oppfyller også kravene til 'Interoperable Interoperability Technical Specification' (TSI)-sertifiseringen, som er den høyeste standarden satt for jernbaneindustrien innenfor rammen av EU-standarder. Jeg vil med stolthet si at Körfez Transportation bruker de nyeste drivstoffvognene med de høyeste sikkerhetsstandardene i Tyrkia. Produktene som skal transporteres i våre vogner, som har et volum på 86 kubikkmeter og en lengde på 15 meter, varierer i henhold til drivstoffets klasse. Siden våre vogner er av typen L4BH, det vil si at de er motstandsdyktige mot høye trykkverdier, kan vi transportere alle de hvite produktene som produseres i vårt raffineri med jernbane med disse vognene.»

"Vår flåte, som vil nå 520 vogner, vil frakte 2,5 millioner tonn produkter per år"

Çağrır sa at de nye vognene også kommer i forgrunnen når det gjelder miljøpåvirkningen av logistikkoperasjoner, som er et viktig element i verdikjeden til Körfez Transportation, "En last på omtrent tre tankbiler kan fraktes med en vogn . Korfez Transport har økt sin andel av jernbaner i løpet av de fem årene siden etableringen, og overførte omtrent 2022 tusen tankbiler fra vei til jernbane i 60. Vår flåte, som har nådd 75 vogner med tillegg av 520 vogner, vil frakte 2,5 millioner tonn produkter årlig. Dermed tar vi sikte på å overføre 18.000 14.100 flere turer fra motorveiene til jernbanen og redusere karbonutslippene fra veitransport med XNUMX XNUMX tonn per år."

"Sikkert togsporingssystem er integrert i de nye vognene"

Çağrır forklarte at de har integrert det sikre vognsporingssystemet i alle de mottatte vognene, og sa: "Vognene våre kommer også i forgrunnen med innovative og sikre funksjoner som sanntidssporingssystemer og sikre låsesystemer. Vi vil bruke dette systemet i alle våre vogner i løpet av de neste 2-3 årene. Systemet ble utviklet med våre egne ressurser som et resultat av innsatsen fra innovasjonsteamene innenfor rammen av Tüpraşs interne entreprenørskapsprogram for behovene til tankvogner. Dette systemet, som kan gi sanntids dataflyt takket være sensorene og modulene det er utstyrt med, produserer også sin egen energi med innovative metoder som solcellepaneler. I så måte har den en mer avansert infrastruktur enn tilsvarende produkter på markedet.»

Vedlikeholdsverksted i Kırıkkale gir uavbrutt service

Parallelt med nyvogninvesteringene har også aktivitetene i vedlikeholdsverkstedene skutt fart. kazanKorfez Transport har 15 tekniske eksperter på sine vedlikeholdsverksteder. Ved å utføre ikke bare vognene, men også vedlikeholdet av 12 lokomotiver kjøpt fra TÜRASAŞ og Stadler i disse verkstedene på europeiske standarder, er selskapet i stand til å betjene Tüpraş og andre kundebehov uten avbrudd, og holde driftstilgjengeligheten på høyeste nivå. Med det nyoppstartede vogn/lokomotivhjulmonteringsverkstedet tar den sin kompetanse på vedlikehold til neste nivå.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar