Hva er forskjellen mellom en hårføner og en hårføner?

Hva er forskjellen mellom Fon-maskin og hårføner
Hva er forskjellen mellom en hårføner og en hårføner

hårføner og hårføner De er to verktøy som generelt er forvirrede, men som har forskjellige bruksformål. Med hårføner er det kun hårtørking som utføres, mens hårfønere også har funksjonen til å style håret mens det tørkes. Hårfønere brukes generelt i frisører og skjønnhetssentre, mens hårføner finnes i nesten alle hjem.

Varmluftbeskyttelsen som finnes i hårføner er ikke tilgjengelig i hårføner. Det er ikke mulig å føne med hårføner fordi; Når motstanden når en viss temperatur i hårføner, slår termostaten automatisk av motstanden for å forlenge levetiden til motoren og beskytte motoren. På denne måten går maskinen over til kaldblåsing. Av denne grunn kan det være mulig å føne med hårføner.

Formål med hårføner

Hårfønere fungerer kun for å tørke håret ved å blåse varm luft. Hårfønere fungerer ved å blåse den oppvarmede luften av en vifte koblet til den elektriske motoren ved hjelp av en motstand. Disse maskinene er kun produsert for å tørke håret. Motstanden og motoriske strukturer har nok kraft til å tørke hår. Mange hårfønere selges, alt fra 600 watt til 1400 watt. Hårfønere faller generelt inn under kategorien elektriske apparater og tilbys for salg i denne kategorien. Hårfønere har teknisk bred munn og motorhastigheten er lavere enn hårfønere.

Fønen gjør begge deler.

Føner er produsert for å både tørke håret, hindre håret i å lufte og forme håret. Selv om hovedformålet med hårføner ikke er å tørke håret, brukes de også ofte til dette formålet. Føner blåser mer varmluft enn hårfønere. Samtidig er det et system for kaldluftsuttak, slik at håret formes med varmluft og formen gitt med kaldluft blir mer permanent. Siden luftutløpet er smalt i hårføner, øker hastigheten på luften. Den raske luften tar ut den svært varme luften som dannes i den sterke motstanden inni. Dette gjør det lettere å style håret. Kaldluftdelen bør også brukes etter formingsprosessen.

Føner kan også betraktes som de aller avanserte beste hårfønere. De beste hårføne er designet og produsert med sikte på å forme håret ved å blåse trykkluft med høy temperatur. Av denne grunn har disse profesjonelle maskinene svært kraftige motstander og motorer. Profesjonelle hårføner er ofte foretrukket av frisører.

Produkter av høykvalitetsmerker bør foretrekkes når du gir en hårføner. Å ha en turbo- eller megaturbomotor vil hjelpe både å tørke håret raskere og gi det en bedre form. For å gi permanente former bør det være en kjøleknapp og hårføner som er utformet for å fordele varmen likt bør foretrekkes.

 

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar