Hvem er Aysun Kayacı, hvor gammel er hun og hvor er hun fra? Aysun Kayacı overrasket finalen!

Hvem er Aysun Kayaci, hvor gammel er hun, og hvor er Aysun Kayaci fra?
Hvem er Aysun Kayacı, hvor gammel er hun og hvor kommer endelig Aysun Kayacı fra!

Skuespillerinnen, serveren og modellen Aysun Kayacı, karakteren til Destiny i Doctors-serien, dukket opp år senere. Kayacı, som var ganske overrasket over sin nye tilstand, ble sett i en brudekjole.

Hvem er Aysun Kayacı, hvor gammel er hun og hvor er hun fra?

Aysun Kayacı Kapanci ble født 20. mai 1979 i Üsküdar, Istanbul. Kayacı, som startet sin karriere som modell på slutten av 1990-tallet, begynte senere å opptre i TV-serier og reklamefilmer som Zehirli Çiçek og Doktorlar. I tillegg deltok han i programmer knyttet til politikk som konferansier og foredragsholder.

Aysun Kayacı ble født 20. mai 1979 i Üsküdar-distriktet i Istanbul. Moren hans, Asuman Kayacı, jobbet som arbeider i et hotellvaskeri. Kayacı forklarte at faren hans, Selahattin Kayacı, som han beskriver som en alkoholiker, hadde misbrukt moren, seg selv og søsteren, Canan, og at moren og faren hans ble skilt på grunn av dette. Selahattin Kayacı på sin side benektet denne påstanden.

Hun begynte å modellere i en alder av 15 år som standvakt på messer. Hun kom på 1997. plass etter Sedef Avcı og Deniz Barut i Elite Model Look-konkurransen i 3. Etter å ha modellert i lang tid, begynte hun å opptre på 2000-tallet og tok en rolle i TV-serien Zehirli Çiçek.

I 2004 mottok hun prisen "Årets beste modell" ved den 12. MGD Golden Lens Awards. Han dukket opp i TV-serien Çat Kapı i 2005, Doctors i 2006, og Silent Ships i 2007. Han spilte også rollen som en sanger i filmen kalt 15 Minutes in a Kısık Fire. Han spilte i en Pepsi-reklame i 2007-2008.

Han ble uteksaminert fra Yeditepe University, Institutt for historie i 2009. Selv om han fortsetter å opptre i serien, var han hovedsakelig vertskap for TV-showet Haydi Gel Bizimle Ol, sendt på NTV. Han var også vertskap for en sangkonkurranse på en privat kanal med Haldun Dormen de samme årene.

gjeterdiskurs

I programmet "Hadi Gel Bizimle Ol Ol", som ble sendt på NTV 27. mars 2008, sa Kayacı: "Jeg betaler skatt, hvorfor ikke betale skatt, jeg er veldig lei meg, alle vil komme til meg, men jeg Jeg sier bare, 'gjeteren på fjellet' og min stemme er lik, for eksempel, hvorfor? Det er også folk som forsker 10 ganger mer enn meg.»

Senere sa han: "Jeg stiller spørsmål ved stemmelikheten til de som betaler skatten sin på riktig måte, de som bruker ulovlig elektrisitet, og de som bruker husokkupanter i shantytown, der skjøter deles ut som kommuner deler ut diplomer." sa. Den tyrkiske skuespillerinnen Müjde Ar, som deltok i det samme programmet, sa: "Befolkningen i Adıyaman bor fortsatt i huler." På grunn av disse uttalelsene inngav presidenten for Adıyaman og dets distriktssolidaritetsforening Şükrü Orak og hans advokat Hacı Orhan en straffeklage mot Kayacı og Ar og krevde et søksmål i henhold til artikkel 301 i den tyrkiske straffeloven for forbrytelsen "fornærmelse gjennom pressen ". Angående uttalelsen sa Kayacı i 2021 i 2008, "Nok er nok, la dem falle ved min side. Jeg var 20 da jeg sa det ordet. Jeg angret på det med en gang jeg sa det," sa han.

På grunn av denne diskursen er Kayacı ofte på agendaen i Tyrkia i dag. Etter at den amerikanske dollarkursen oversteg 2021 tyrkiske lira i 15, kom Kayacıs navn inn på agendaen til Twitter for å kritisere situasjonen. Kayacı forklarte at de sosiale mediekontoene som ble åpnet i hans navn ikke tilhører ham og uttalte at han ikke var fornøyd med denne situasjonen.

Privatliv

Aysun Kayacı, som var sammen med fotballspilleren Emre Aşık fra 1998 til 2005, hadde senere et kort kjærlighetsforhold med produsent og regissør Fatih Aksoy. Kayacı giftet seg med bankmannen Efe Kapanci 27. oktober 2012. Paret, som har en datter som heter Maya, bor i London, borte fra media.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar