Hvem er Survivor Batuhan Karacakaya, hvor gammel er han, hvor er han fra?

Hvem er Survivor Batuhan Karacakaya Hvor gammel er han?
Hvem er Survivor Batuhan Karacakaya, hvor gammel er han, hvor er han fra?

Survivor Batuhans liv kom i forgrunnen med siste del av konkurransen. Batuhan Karacakaya, som konkurrerte i 2021-sesongen og rangert som 7., sikret sitt semifinale sete i 2022 All Star. Survivor Batuhan, som startet sitt eventyr i Celebrities-teamet og er blant de ambisiøse navnene til Survivor, vakte oppmerksomhet ikke bare med prestasjonene, men også med diskusjonen med Ayşe. Batuhan Karacakaya, som huskes for sin rolle som Bülent i Aşkı Memnu, har dukket opp i TV-serier som Desperate Housewives og Diriliş Ertuğrul gjennom hele sitt skuespillerliv. Så hvem er Survivor Batuhan Karacakaya, hvor gammel er han, hvor er han fra? Her er informasjon om livet til Survivor Batuhan.

Hvem er Batuhan Karacakaya, hvor gammel er han, hvor er han fra?

Batuhan Karacakaya ble født 5. februar 1997 i Istanbul. Han startet sitt første prosjekt med Fifth Dimension-serien og dukket opp som gjesteskuespiller i denne serien. Han er kjent som Bülent Ziyagil på sosiale medier. Han spilte rollen som "Bülent Ziyagil" i TV-serien Aşk-ı Memnu mellom 2008 og 2010. Senere spilte han karakteren til «Mert» i TV-serien Desperate Housewives. Han spilte rollen som "Dündar Bey" i TV-serien Diriliş Ertuğrul.

I 2021 deltok han i Survivor Celebrities-Volunteers-konkurransen arrangert av Acun Ilıcalı og deltok i kjendislaget og kom på 7. plass i konkurransen.

I 2022 ble han med på Survivor 2022: All Star-konkurransen og fullførte konkurransen som den tredje.

TV-serie med Batuhan Karacakaya i hovedrollen

  • Resurrection: Ertuğrul (TV-serie, 4 Seasons, Dündar Bey, 2016-2017)
  • Lang historie (Mustafa (15 år, film, 2012)
  • Desperate Housewives (TV-serier, 3 Seasons, Mert, 2011-2013)
  • You De Don't Go (Selim, TV-serie, 2011)
  • Kjærlighet elsker tilfeldigheter (gratis, film, 2011)
  • Vent på meg (Salih, Motion Picture, 2010)
  • Vår leksjon Atatürk (film, 2009)
  • Aşk-ı Memnu (TV-serie, 2 sesonger, Bülent Ziyagil, 2008-2009)

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar