Fram til 2026 vil 64 nasjonale elektriske hovedlinjelokomotiver være på skinner

Nasjonalt elektrisk hovedlinjelokomotiv vil være på skinner frem til året
Fram til 2026 vil 64 nasjonale elektriske hovedlinjelokomotiver være på skinner

Republikken Tyrkias statsjernbane (TCDD) fortsetter sin innsats for å produsere de nødvendige togene lokalt eller med høye lokalitetspriser. Daglig leder for TCDD Taşımacılık AŞ Hasan Pezük talte for den parlamentariske kit-kommisjonen: "I investeringsprogrammet vårt er det planlagt å levere 2026 nasjonale elektriske hovedlinjelokomotiver fra vårt TÜRASAŞ-generaldirektorat frem til 64."

I en tale for kommisjonen sa TÜRASAŞs daglige leder Mustafa Metin Yazar: "Designevne innen produksjon av elektriske hovedlokomotiver. kazanMålet er å redusere landets utenlandske avhengighet på dette feltet ved å øke lokalitetsraten til 60 prosent.

Institusjonen utvikler nye prosjekter for å sikre at togsettene, lokomotivene og vognene den trenger produseres lokalt eller med høye lokalitetspriser.

2026 nasjonale elektriske lokomotiver skal leveres innen 64

Daglig leder Pezük sa: "Vår økende lokale pris vil gi bærekraftige bidrag til vår passasjer- og godstransport. I denne sammenheng, i samsvar med fullføringsdatoene for TCDDs elektrifiseringsprosjekter i vårt investeringsprogram, er det planlagt å levere 2026 nasjonale elektriske hovedlinjelokomotiver fra vårt TÜRASAŞ Generaldirektorat frem til 64. På samme måte fortsetter vi å jobbe med anskaffelsen av 20 dieselelektriske hovedlinjelokomotiver fra vårt TÜRASAŞ generaldirektorat," sa han.

Produksjon med innenlandsk og nasjonal kapital

Pezük sa at de vil motta de tre nasjonale elektriske passasjertogsettene produsert med innenlandsk og nasjonal kapital i løpet av året, "I samsvar med fullføringsdatoene for elektrifiseringsprosjektene til TCDD, totalt 3 nasjonale elektriske togsett, 20 av som er egnet for 160 km/t og 36 av disse er egnet for 225 km/t, Det er planlagt å levere passasjertogsettet fra vårt TÜRASAŞ generaldirektorat mellom 56 og 2022.

Ekstern avhengighet vil bli eliminert

I sin uttalelse om produksjonsprosessene understreket TÜRASAŞs daglige leder Mustafa Metin Yazar at de fortsetter å jobbe for å eliminere utenlandsk avhengighet i nasjonal design og avansert teknologi, produksjon av elektrisk hovedlinjelokomotiv. Forfatter, "Designevne i produksjon av elektrisk hovedlokomotiv med Project E5000 kazanMålet er å redusere landets utenlandske avhengighet på dette feltet ved å øke lokalitetsraten til 60 prosent. Prototypeproduksjonen vil være ferdig i 2022 og 2024 lokomotiver er planlagt produsert og levert innen utgangen av 20. Med erfaringen fra E5000-prosjektet fortsetter National Locomotive Platform Project, som er mer egnet for geografien til Tyrkia.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar