Innenfor rammen av Samsun 'Smart City Traffic Safety Project' er 22 av 17 veikryss fullført

Innenfor rammen av Samsun 'Smart City Traffic Safety Project', er The Crossroads blitt fullført
Innenfor rammen av Samsun 'Smart City Traffic Safety Project' er 22 av 17 veikryss fullført

Innenfor rammen av 'Smart City Traffic Safety Project', som planlegges åpnet frem til TEKNOFEST, et av de prisvinnende prosjektene til Samsun Metropolitan Municipality, er 22 av de 17 kryssene på Atatürk Boulevard fullført. Metropolitan kommunes ordfører Mustafa Demir sa at de vil sette sin signatur under et av de beste prosjektene i Tyrkia, "Vi jobber sammen med ASELSAN, innenriksdepartementet og Generaldirektoratet for motorveier på dette prosjektet som vil sikre trygt og raskt trafikkflyt i byen vår. Det vil være et av Tyrkias beste prosjekter, sa han.

Arbeidet fortsetter i full fart med 'Smart City Traffic Safety Project', en av visjonsinvesteringene til Samsun Metropolitan Municipality, som ble tildelt 'Smart City Traffic Safety Project' av Intelligent Transportation Systems Association of Turkey (AUS Tyrkia). Prosjektet, som skal øke livskvaliteten til mennesker med fysiske, digitale og menneskelige systemer som er kompatible med miljøet, som skal implementeres sammen med ASELSAN, er avsluttet.

Transportproblemer vil bli løst med trafikkapplikasjoner og informasjonsteknologier som skal inkluderes i prosjektet. Informasjon som hastighet og plassering samlet inn fra sensorer plassert på enkelte steder i byen vil tilby en alternativ løsning i tilfeller av trafikkork. I denne retningen kan signaleringstidene endres i henhold til trafikksituasjonen. Når det oppstår hindringer som vil påvirke trafikkavviklingen som ulykker, vil det bli gjort raske og effektive inngrep. Det skal sikres at enhetene som trenger å gripe inn på stedet som brannvesen, politi og ambulanse rykker raskt i trafikken.

Før prosjektet fortsatte teamene til Metropolitan Municipality Department of Transportation, som tok røntgenbilder av Samsun-trafikken, sine ordninger i kryssene til Atatürk Boulevard, en av regionene med høyest trafikk. Etter å ha fullført det geometriske arrangementet av 22 av 17 veikryss og installasjonen av smarte veikrysssystemer, tar teamene sikte på å fullføre arbeidet med TEKNOFEST.

Samsun Metropolitan Municipality-ordfører Mustafa Demir sa: "Vi endrer kryssgeometriene med trafikkflyten, avhengig av kjøretøytellingene vi gjorde på Atatürk Boulevard innenfor rammen av prosjektet. Vi gjør signalsystemet dynamisk adaptivt. Arbeidet vårt fortsetter raskt på Atatürk Boulevard, som er et av områdene med høyest trafikk, som i resten av byen. I tillegg utføres det landskapsarbeid i våre kryss og regioner, som også gjennomføres av Institutt for parker og hager. Vi jobber sammen med ASELSAN, innenriksdepartementet og Generaldirektoratet for Riksveier på et prosjekt som skal sikre trygg og rask trafikkavvikling i Samsun. Det vil være et av Tyrkias beste prosjekter, sa han.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar