Istanbulitter møtes på "Demokratifestival"

Istanbulittene møtes på Democracy Festival
Istanbulitter møtes på "Demokratifestival"

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) vil feire det tredje året av valget 23. juni i en festlig stemning. "Demokratifestivalen", som vil vare hele dagen, vil finne sted i Yenikapı Event Area. I programmene hvor mange fargerike show vil bli organisert; Entusiasmen vil nå sitt høydepunkt med konsertene til Clock at Home, Mavi Grey, BEGE, Reynmen, DJ Ersin og Edis.,

IMM vil organisere ekspedisjoner for transport av fargerike programmer som varer hele dagen. IETT vil tilby gratis ringetjenester fra Yenikapı Metro til arrangementsområdet mellom 14.00 og 21.00. For retur av innbyggere som deltar i demokratifestivalen; Beşiktaş Square, Mecidiyeköy IETT Platforms, Atatürk Cultural Center front, Gaziosmanpaşa IETT Platforms, Kağıthane IETT Platforms, Bağcılar Square, Hacıosman Metro, Kadıköy Busser vil gå mellom 23.00 og 24.00 til Dock IETT-plattformene, Üsküdar Beach IETT-plattformer og Beykoz Ortaçeşme IETT-plattformer.

Metro Istanbul; M1 (Yenikapı-Atatürk flyplass), M2 (Yenikapı- Hacıosman), M7 (Mecidiyeköy - Mahmutbey) undergrunnsbaner og T1 (Kabataş-Bağcılar) og T4 (Topkapı – Mescid-i Selam) trikkelinjer vil bli forlenget til kl. 01.00 om natten.

Festlighetene vil fortsette utover dagen.

Seremoniområdet, hvor dørene åpnes kl 23 14.00. juni, vil være åsted for fargerike øyeblikk. DJ-opptreden, kortegegruppe, sjonglering og pantomimeshow vil underholde gjestene hele dagen. Istanbulittene vil delta på workshops om mandala, lerretsmaling og vindvingelaging.

Alle tilknyttede selskaper og enheter av IMM vil ta sin plass i festlighetene. Nasjonale og lokale vanntaxier produsert av Şehir Hatları vil vente på deres entusiaster i området. Historie med nye innenlandske metrobus-kjøretøyer kjøpt av IETT KadıköyDen mote nostalgiske trikken vil også være tilgjengelig for de som kommer til området. På den annen side kan brannslokkingsopplæringskjøretøy, toppmoderne rengjøringskjøretøy og ulike kjøretøyer som betjener byen sees i seremoniområdet.

Liveproduksjon hele dagen med 3D-utskrift

İSTON, et av datterselskapene til İBB, vil lage live produksjon i felten hele dagen lang med sin 3D-printer. BİMTAŞ-datterselskapet vil også tilby besøkende muligheten til å besøke steder som Göbeklitepe, Yerebatan-sisternen og Rumelihisarı med virtuell virkelighet. Sports Istanbul vil sette farge på dagen med ulike sportsaktiviteter akkompagnert av eksperttrenere. Det vil være mulig å kjøpe fra Ağaç AŞ hagemarked, BELTUR campingvogn, offentlig brødkiosk og vannstander i Hamidiye.

Reynmen, DJ Ersin, Edis og mange flere

Yenikapı Event Space vil oppleve en annen entusiasme på hver konsert. DJ Ersin vil animere folkemengden som fyller området. Clock at Home og Blue Grey Groups vil dele sine mest elskede verk med fansen. Etterpå vil Reynmen og BEGE innta scenen og ha det hyggelig med sine opptredener. Democracy Festival, vert İBB President Ekrem İmamoğluEtter adressen til Istanbulittene fortsetter det med konserten til den populære artisten Edis.

Yenikapi Event Area Konsertprogram

  • 16.00 – Klokke hjemme
  • 17.30 – Blågrå
  • 19.30 – BEGE – Reynmen
  • 20.45 – DJ Ersin
  • 21.00 -Edis

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar