Kartepe taubanearbeid har blitt undertegnet

Kartepe taubanelinje varmesignert
Kartepe taubanearbeid har blitt undertegnet

Innsigelsen fra Leintner og SPA partnerskap, som deltok i anbudet om taubanelinjen som skulle bygges i Kartepe og ikke mottok anbudet, ble avvist av den offentlige anskaffelsesmyndigheten (KİK). Med avvisningen av innsigelsen inviterte Metropolitan partnerskapet til Grand Yapı og Doppelmayr til å signere kontrakten. Etter kontrakten, som ventes signert neste uke, starter byggingen av taubanen.

I følge nyhetene til Süriye Çatak Tek fra Özgür Kocaeli: «Innsigelsen mot det andre anbudet for taubaneprosjektet som skal bygges i Kartepe av Kocaeli Metropolitan Municipality ble avvist av den offentlige anskaffelsesmyndigheten (KİK). Leintner og SPA-partnerskapet deltok i det andre anbudet som ble holdt 25. mars, og appellerte først til Metropolitan og deretter til GCC. Anker fra begge institusjonene ble avslått. Etter at innvendingene ble avvist, ble partnerskapet til Grand Yapı og Doppelmayr, som vant anbudet, kalt for kontrakten. Selskapets tjenestemenn forventes å fullføre dokumentene og signere kontrakten neste uke.

GJØR INNsig mot TO INSTITUTIONER

I anbudet, som ble holdt i mars med en estimert verdi på 309 millioner 596 tusen lira, tilbød Leintner og SPA-partnerskapet 334 millioner 400 lire, og Grand Yapı og Doppelmayr-partnerskapet tilbød 335 millioner lire. Anbudskommisjonen undersøkte dokumentene samt tilbudene fra begge partnerskap. Etter undersøkelsen kunngjorde kommisjonen at de ga anbudet til Grand Yapı og Doppelmayr. Leintner og SPA partnerskap, som ikke mottok anbudet, motsatte seg imidlertid anbudet. Da Metropolitan avviste innsigelsen, ble det gjort innsigelse til KIK. GCC avviste også anken forrige uke.

FÅ INVESTERINGSINSENTIV

Grand Yapı og Doppelmayr partnerskap, som vant anbudet etter innsigelsen fra GCC, ble invitert av Metropolitan til å signere kontrakten. Deretter begynte selskapet å utarbeide sine dokumenter. Samtidig ble det kjent at søknaden fra selskapet, som søkte om investeringsincentiver, også ble akseptert. Etter at selskapet har fullført sine dokumenter, forventes det å komme til Metropolitan neste uke og signere kontrakten.

DEN LEVERES OM 10 DAGER

Etter signering av kontrakten vil storbyen levere tomten til selskapet innen 10 dager. Etter at selskapet har etablert sin byggeplass, vil det starte byggingen av taubaneprosjektet. Med taubaneprosjektet, som forventes ferdigstilt i 2023, vil den 50-årige drømmen om Metropolitan Kocaeli bli realisert. Taubanelinjen som skal gå mellom Derbent og Kuzuyayla vil være på 4 tusen 695 meter. I taubaneprosjektet, som vil omfatte 2 stasjoner, vil 10 hytter til 73 personer betjene. Høydeavstanden på taubanelinjen med en kapasitet på 1500 personer i timen blir 1090 meter. Følgelig vil startnivået være 331 meter og ankomstnivået vil være 1421 meter. Avstanden mellom de to stasjonene overskrides på 14 minutter.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar