Transformasjonen av TOTAL-stasjoner til TotalEnergies begynte

Totalenergitransformasjon av TOTAL stasjoner startet
Transformasjonen av TOTAL-stasjoner til TotalEnergies begynte

Transformasjonen av TOTAL-stasjoner til TotalEnergies over hele verden startet også i Tyrkia. Med denne transformasjonen vil stasjonene nå tilby inkluderende og flerlagstjenester som tar hensyn til tidens behov, inkludert bærekraftige energikilder og elektrisk energi, i tillegg til fyringsolje.

Başakşehir Mehmetçik drivstoffstasjon nr. 2, den første nye generasjonsstasjonen konvertert til TotalEnergies i Tyrkia, vil bli drevet av den tyrkiske væpnede styrkens Mehmetçik Foundation.

TOTAL Stations-merket til Güzel Enerji, som tjener under OYAK Group of Companies, forvandles til TotalEnergies, parallelt med sine globale aktiviteter, hvor vi vil se den nye generasjonen stasjoner og tjenester med OYAKs gjennombrudd og investeringsbeslutning i energisektoren. Den første stasjonen av den nye generasjonen konvertert til TotalEnergies i Tyrkia ligger i Istanbul Başakşehir.

Vi ser det første eksemplet på LEED Platinum-sertifikatet, det miljøvennlige klassifiseringssystemet foretrukket i 165 land rundt om i verden, på bensinstasjoner i Tyrkia, på TotalEnergies Başakşehir Mehmetçik drivstoffstasjon nr. På stasjonen, som oppfyller internasjonale miljøstandarder, fremstår bruk av solenergi som en fornybar energiinvestering. I tillegg har stasjonen et dampgjenvinningssystem, gjenbruk av avløpsvann, blanding av regnvann og en sirkulær livsmodell med LCA-metodikk. Anlegget, som huser Otojet EV-ladestasjon, vil også betjene nye generasjons elektriske kjøretøy. Det vil pålitelig tilby et bredt utvalg av produkter og tjenester til sine gjester ved å fokusere på energitransformasjon, samtidig som det gir en innovativ og brukervennlig markedsopplevelse.

Resultatet av en nøye planlagt visjon, hvert trinn

OYAK Energy Sector Group President Yüksel Yılmaz sa: "Total Stations og M Oil-merker ble med i OYAK Group Companies i begynnelsen av 2020. Rett etter det fusjonerte vi våre to merkevarer under navnet Güzel Enerji ved å fokusere på sparing, effektivitet, lønnsomhet og rask vekst. I dag har TOTAL og M Oil-forhandlernettverket nådd 74 byer fra 79 byer i Tyrkia, og innen utgangen av 2021, fra 889 stasjoner med begge våre merker, til totalt 917 stasjoner. Sommeren 2021 nådde drivstoff- og LPG-salget på cirka 196 tusen kubikkmeter på våre stasjoner tidenes høyeste mengde, og de høyeste salgstallene sammenlignet med tidligere år ble nådd når det gjelder salg til andre distribusjonsselskaper. Vi har gjort en forskjell på dette feltet de siste 1,5 årene, og vi fortsetter. Et av de beste eksemplene på dette er at vår TOTAL Istanbul Airport Station ble valgt som den beste TOTAL-stasjonen i Europa når det gjelder service, kvalitet og skala.

Vi kom hit med faste steg og en nøye planlagt visjon. Som Güzel Enerji oppnår vi en stor transformasjon og suksess i tråd med den bærekraftige vekststrategien som vår OYAK-sjef Mr. Süleyman Savaş Erdem la foran oss. Başakşehir Mehmetçik drivstoffstasjon nr. 2 vil være utgangspunktet for TotalEnergies. Jeg ønsker det beste for vår Başakşehir Mehmetçik drivstoffstasjon nr. 2, som er den felles første stasjonen til både TAF Mehmetçik Foundation og TotalEnergies, og takker alle som har bidratt.» han sa.

Representerer energiens nye ansikt

Güzel Enerji Fuel Oil, daglig leder Tolga Işıltan, sa at de sosiale og økonomiske atferdsendringene som startet med digitalisering og ble permanente med pandemien, omformer folks forhold til energi, "TOTAL Stations går gjennom en betydelig transformasjon i år. Energiindustrien bygger et nytt system basert på digitalisering, fornybar energi og sirkulære økonomimodeller med lavt karbon for å håndtere synkende ressurser og raskt økende etterspørsel. Güzel Enerji samler den dypt forankrede opplevelsen til OYAK og den globale kraften til TotalEnergies, med målet om å lede denne transformasjonen. Med transformasjonen av TOTAL Stations til TotalEnergies, representerer vår stasjon energiens nye ansikt, rettet mot en ren fremtid. Vårt mål er å få alle våre gjester til å føle seg hjemme med opplevelsene vi tilbyr på vår nye generasjon TotalEnergies stasjoner. De første i drivstoffindustrien kazanVi vil fortsette å klatre. Med TotalEnergies vil neste generasjons energi komme bedre.» sa.

Det er vertskap for de første for Mehmetçik Foundation og sektoren

Mehmetçik Foundations daglige leder E. Brigadegeneral Engin Durak sa at Mehmetçik Foundation bidro til å styrke sosial fred og nasjonal enhet i landet vårt og feiret sitt 40-årsjubileum i år, og sa: "Basakşehir Mehmetçik drivstoffstasjon nr. 2 er vertskap for de første for vårt grunnlag og drivstoffindustrien. Vi er stolte av stasjonen vår, som har vært nøye planlagt i alle faser av etableringsprosessen, og det er lagt stor vekt på hver detalj av konstruksjonen. Vi er veldig glade for å realisere TotalEnergies-samarbeidet, som har et veldig høyt moralsk aspekt og er like verdifullt. Jeg ønsker at denne nye generasjonsstasjonen skal være nyttig og gunstig for både vår stiftelse og vår nasjon.» han sa.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar