Luften i kjøretøyet er 15 ganger skitnere enn utsiden

Luften i bilen din er mange ganger mer skitten enn ute
Luften i kjøretøyet er 15 ganger skitnere enn utsiden

Ahmet Özbecetek, daglig leder for Hifyber, et datterselskap av Abalıoğlu Holding, kom med viktige uttalelser om filtreringssikkerheten til biler. Har du noen gang tenkt på luftforurensningene i kabinen på bilen din som gir komfort til livet ditt? Luften du puster inn i kjøretøyet mens du reiser, består av flyktige organiske forbindelser (VOC). Forurensning inne i en bilkabin er høy fordi utslipp fra miljøet sirkulerer i bilkabinen. Nivåer av enkelte luftforurensninger og giftige forbindelser kan være opptil ti ganger høyere inne i et kjøretøy enn luft utenfor, og den generelle luftkvaliteten kan være opptil femten ganger mer forurenset.

Luftforurensning inne i kjøretøyet forårsaker helseproblemer

Luftforurensning inne i kjøretøyet fører med seg noen helseproblemer. Mens du kjører; Hvis du opplever helseproblemer som hodepine, kvalme eller sår hals, kan årsaken være partikler i kjøretøyet med diametre fra 0.1 til 2.5 mikron. Når disse partiklene inhaleres over lang tid, legger de seg i lungevevet; Det kan forårsake luftveissykdommer som astma, bronkitt, hjertesykdommer og til og med kreft. Å puste inn den forurensede luften i kabinen over lang tid, spesielt i byer med stor trafikk som Istanbul, påvirker helsen din direkte.

Gjennomsnittlig reisetid for Istanbulitter fra hjem til jobb er mer enn 2 timer.

I følge Moovit Global Cities Report reiser 30 prosent av Istanbuls innbyggere mer enn 2 timer fra hjem til jobb hver dag. Så hva må du gjøre for å kunne reise trygt i løpet av denne tiden?

Hifybers daglige leder Ahmet ÖZBECETEK, som sa: "Kjøretøyet ditt inneholder en blanding av mer enn 100 kjemikalier, hvorav noen er giftige," forklarte at ved å bruke de riktige filtermediene i kabinluftfiltrene til bilene, vil det være mulig å sørge for ren luftsirkulasjon og for å reise trygt:

«For at sjåfører og passasjerer skal kunne reise trygt, må støv og smuss fra uteluften fanges opp av kabinluftfiltre. Imidlertid er fiberluftfiltrene som brukes i luftfilterskapene til bilene i dag, til tross for deres forskjellige fordeler, utilstrekkelige til å fange opp ultrafine støvpartikler.

Høy filtreringssikkerhet med nanofiber kabinluftfiltermedier

Som Hifyber, ved å bruke nanoteknologi for å løse dette problemet, har vi utviklet "Nanofiber Cabin Air Filter Media" ved å gi høy ytelse i kabinluftfiltre, Vi gir høy inneluftkvalitet ved å fange opp mer enn 90 prosent av skadelige partikler som virus, støv og pollen.

Med nanofibre utfører vi mekanisk filtrering ved å forbedre filtereffektiviteten uten en betydelig økning i filtertrykkfallet. Dermed kan vi med dette spillskiftende nanofiberfiltermediet enkelt filtrere partikler med en tykkelse på 0,05 mikron, som er mindre enn en tusendel av tykkelsen til et menneskehår. I tillegg ødelegger vi raskt vanndråpene som inneholder viruset og beskytter helsen til passasjerene og sjåførene i kjøretøyet," konkluderte han.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar