MILSAR vellykket integrert i Aksungur

MILSAR Aksungura vellykket integrert
MILSAR vellykket integrert i Aksungur

President for det tyrkiske presidentskapet for forsvarsindustrien Prof. Dr. İsmail Demir, fra hans sosiale medier-kontoer, kunngjorde at MİLSAR ble vellykket integrert i AKSUNGUR etter ANKA og begynte å bli brukt.

President Prof. Dr. İsmail Demir, i sin deling på sosiale medier, sa: "Vår Syntetisk Aperture Radar MİLSAR, som ble utviklet innenfor rammen av UHA-MİLDAR-prosjektet vårt, ble vellykket integrert i AKSUNGUR etter ANKA og begynte å bli brukt av vår Naval Forces Command. Beste hilsener." kom med uttalelser.

Det ble også uttalt at MILSARs høyoppløselige SAR-evne, multi-target-sporingsevne, lav vekt og raske plattformintegrasjonsfunksjoner vil gi et betydelig bidrag til å øke effektiviteten til våre sikkerhetsstyrker i rekognoserings- og overvåkingsaktiviteter.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar