Minister Kirişci: '247 mennesker ble evakuert fra brannsonen'

Minister Kirisci Person evakuert fra brannområdet
Minister Kirişci '247 personer evakuert fra brannsonen'

Landbruks- og skogbruksminister Vahit Kirişci ga informasjon om den siste situasjonen den andre dagen av skogbrannen i Marmaris.

Minister Kirişçi ga følgende uttalelser i sin tale: «Vårt ønske er at denne brannen vil bli brakt under kontroll, vi tror det vil bli utført mer positive og konkrete arbeider mot kvelden. Vårt arbeid på dette området vil fortsette uten spekulasjoner.

Som vårt generaldirektorat for skogbruk kansellerte vi alle slags tildelingstransaksjoner for ikke å gi opphav til sladder, venner. Vi spør halal fra innbyggerne våre som kommer for å tilbringe ferien her. 247 personer ble evakuert fra brannområdet. Vi vil fortsette å gi våre innbyggere den beste tjenesten til landet vårt. Jeg håper vi får bedre nyheter så snart som mulig.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar