President Büyükkılıçs "Highways"-toppmøte i Kayseri

President Büyükkilictan Highways Summit Kayseri
President Büyükkılıçs "Highways"-toppmøte i Kayseri

Møte med daglig leder for Highways Abdulkadir Uraloğlu og den medfølgende delegasjonen, Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç holdt et møte der transportinvesteringer og -prosjekter ble evaluert.

Metropolitan-ordfører Dr. Memduh Büyükkılıç var vertskap for Abdulkadir Uraloğlu, General Manager for Highways, og den medfølgende delegasjonen på kontoret hans. Under besøket ble transportarbeid og prosjekter i Kayseri diskutert.

Han fortsatte sitt arbeid for å øke transportmulighetene til Kayseri, byen for industri, turisme og handel, og for å gjøre transporten av byen trygg og komfortabel, sier Dr. Under ledelse av Memduh Büyükkılıç fortsetter Metropolitan Municipality sine investeringer i koordinering med hovedstaden Ankara. I denne sammenhengen besøkte General Manager for Highways Abdulkadir Uraloğlu og den medfølgende delegasjonen ordfører Büyükkılıç.

Under besøket på hovedstadskommunens ordførerkontor, daglig leder for Highways Abdulkadir Uraloğlu, visedirektør Ahmet Sağlam, leder for veibyggingsavdelingen Emrah Uslu, avdelingsleder for Survey Projects İbrahim Kaya, Kayseri Regional Manager Erhan Özkaya og nestledere for partiregionen, AK Kayseri provinspresident Şaban Çopuroğlu. , MHP Kayseri provinspresident Adnan İncetoprak og Felahiye-ordfører Vural Coşkun, mens Metropolitan Municipality generalsekretær Hüseyin Beyhan, visegeneralsekretærene Bayar Özsoy, Hamdi Elcuman og Ali Hasdal også var til stede.

FORESPØRSEL OG FORVENTNINGER FORESLÅT TIL GENERELT URALOĞLU

På møtet der transportinvesteringer og -prosjekter ble evaluert, ble Kayseri-behovene med hensyn til transport uttrykt med presentasjonen, mens kravene og forventningene ble formidlet til General Manager of Highways Uraloğlu og den medfølgende delegasjonen.

På slutten av prosjekt- og investeringsevalueringsmøtet presenterte Büyükkılıç et håndvevd teppe til General Manager of Highways, Uraloğlu, og fikk tatt et suvenirbilde med delegasjonen til minne om dagen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar