Restaureringsarbeidene til historiske Akköprü fortsetter

Restaurering av historiske Akkopuru pågår
Restaureringsarbeidene til historiske Akköprü fortsetter

Daglig leder for Highways Abdulkadir Uraloğlu undersøkte restaureringsarbeidene til det historiske Akköprü (Kızılbey) i Ankaras Yenimahalle-distrikt på stedet. Under eksamen som ble holdt torsdag 16. juni, mottok Uraloğlu informasjon om studiene fra myndighetene.

Restaurering av den 83 meter lange historiske broen, som er kjent for å ha blitt bygget under den anatolske Seljuk-sultanen Alaeddin Keykubad I, startet i 2021. Brua, som er 5 meter bred, har 7 spissbuer. Arbeidene på broen, som gjenspeiler de kulturelle, arkitektoniske og tekniske egenskapene til Seljuk-perioden, er fullført med en hastighet på 64 prosent. Brorestaureringen forventes å være ferdig i løpet av dette året.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar