Amnestyforslag for studenter og forskerstudenter er utarbeidet

Amnestytilbud for studenter og forskerstudenter er utarbeidet
Amnestyforslag for studenter og forskerstudenter er utarbeidet

President Recep Tayyip Erdoğan uttalte at de vil presentere lovforslaget, kjent som "studentamnesti" i offentligheten, for godkjenning av den tyrkiske store nasjonalforsamlingen i løpet av de kommende dagene.

Erdoğan ga uttrykk for at entusiasmen ved AK-partiets ungdomsfestival i Adana tillot dem å se den sterke broen mellom partiet hans og ungdommen, og sa at han ønsket å gi gode nyheter til alle unge mennesker.

Erdoğan sa: "Vi presenterer forslaget, som vi har jobbet med en stund og som er kjent som 'studentamnesti' i offentligheten, til parlamentets takknemlighet i de kommende dagene. Dette tilbudet baner vei for våre grunn-, hoved- og doktorgradsstudenter som måtte forlate utdanningen for å returnere til skolene under visse betingelser. Jeg ønsker at dette tilbudet, som vil gi en ny mulighet til våre unge mennesker som ønsker å fullføre høyere utdanning, vil være fordelaktig for alle våre studenter og landet vårt på forhånd."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar