Tyrkias eksportprosjekt Interfresh Eurasia akselererer arbeidet!

Tyrkias eksportprosjekt akselererer Interfresh Eurasia Studies
Tyrkias eksportprosjekt Interfresh Eurasia akselererer arbeidet!

Interfresh Eurasia-koordinator Murat Özer, som sa at han vil bringe alle interessentene i sektoren sammen i Antalya mellom 20. og 22. oktober 2022, vil bli arrangert for tredje gang i år. Han sa at det oversteg en million dollar.

750 millioner dollar eksport i første kvartal!

Özer understreket viktigheten av Interfresh Eurasia, som er den eneste messen i sektoren, for sektoren, med tanke på at over 2022 millioner dollar med eksport av fersk frukt og grønnsaker ble realisert i første kvartal 750.

Samarbeid med eksportørforeninger startet, Advisory Board etablert!

Koordinatoren for messen, Murat Özer, veiledning av det rådgivende styret dannet sammen med Interfresh Eurasia, den eneste messen og kongressen i sektoren, eksportørforeninger, AKİB (Mediterranean Exporters' Association), BAIB (Western Mediterranean Exporters' Association), EİB (Aegean Exporters' Association), UIB (Uludağ Exporters' Association) Vi mottar støtte fra de rådgivende styremedlemmene i innkjøpskomiteen arbeider i utenlandske målmarkeder, og vi fortsetter med deres veiledning.

Samarbeid med verdens gigantiske byråer startet *VIP-invitasjoner har begynt å bli sendt!

I tillegg til arbeidet til det rådgivende styret som ble dannet med eksportørforeningene, inngikk vi våre kontrakter med agentene til verdens ledende messearrangører og startet programmet for oversjøiske kjøperdelegasjoner, vi startet invitasjonsstudiene til de store grossistene, kjøperne av markedskjedebutikkene, handelsmenn som opererer i markedene og internasjonale handelsselskaper i mållandene.

Kampanjen startet i Fresh Plaza!

Igjen startet promoteringen av Interfresh Eurasia på Fresh Plaza-plattformen, som er en av verdens regjeringer i frukt- og grønnsakssektoren og når mer enn 1 million besøkende månedlig, i juni og vil fortsette frem til messen, sa Özer, "Der er en jobb i denne messen, vil vi bringe utenlandske kjøpere sammen med våre eksportører."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar