Adana 15. juli Martyrs Bridge Et av de stolte prosjektene til Turkish Engineering

Adana July Martyrs Bridge Et av de stolte prosjektene til Turkish Engineering
Adana 15. juli Martyrs Bridge Et av de stolte prosjektene til Turkish Engineering

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu og daglig leder for motorveier Abdulkadir Uraloğlu og den medfølgende delegasjonen besøkte Adana 20. juli Martyrs Bridge byggeplass mandag 15. juni. Vår statsråd, som gjorde nødvendige undersøkelser på byggeplassen og mottok informasjon om siste situasjon fra myndighetene, avga en uttalelse til pressen om prosjektet.

Statsråden sa at investeringer gir hastighet, besparelser og komfort til det daglige livet til folket vårt; "Vi får også resultatene av arbeidet vårt, og vi er stolte av å bringe dem sammen med nasjonen vår. Vi fullførte Çanakkale-broen fra 1915, et av de stolte prosjektene innen tyrkisk ingeniørkunst og den lengste hengebroen i verden, på 4 år; presentert for vår nasjon. Rett etter det tok vi Tokat sammen med flyplassen. Vi åpnet Malatya Ring Road med 16 provinser. Med Phaselis-tunnelen i Antalya tilbød vi våre innbyggere muligheten til å ha en trygg og komfortabel reise.» sa.

"Vi vil åpne prosjektet vårt i første halvdel av 2023"

Minister Karaismailoğlu, som ga teknisk informasjon om 15. juli Martyrs Bridge, som er under bygging; «Vi har planlagt en investering på over 15 milliard 1 millioner lira for 351. juli Martyrs Bridge. Broen vår er 669 meter lang og har 23 spenn. Under byggearbeidene i fjor; Vi utførte bropelfundamentering, borepeleproduksjon, gulvbjelkeproduksjon, fundamenthevingsbetongproduksjon. Vi har oppnådd en fysisk realisering på 2021 prosent på broen, som vi startet byggingen av i august 56. Vi vil sette vårt prosjekt i bruk i første halvdel av 2023.» brukte setningene.

«Det vil bli en stor lettelse i trafikken i den nordlige delen av byen vår»

Vår minister sa at med 15. juli Martyrs Bridge som tas i bruk, vil det bli en stor lettelse i trafikktettheten i den nordlige delen av byen; Han understreket at uavbrutt tilkobling av stadion til Çukurova University, Alparslan Türkeş Science and Technology University, City Hospital og den eksisterende Adana-Mersin Highway vil bli sikret, og at bytrafikken også vil bli mye tryggere.

"15. juli Martyrs Bridge er et av våre æresprosjekter"

Med vekt på at de jobber for å tilby tjenester som Adana ikke har sett før, fortsatte vår minister sin tale som følger:

«Vi krysser de ufremkommelige fjellene med tunnelene vi lager over hele landet. Vi krysser dype daler raskt, trygt og økonomisk med våre viadukter og broer. I tillegg bygger vi ringveiene for å avlaste bytrafikken i bykryssene på motorveiene våre. Noen ganger skaper vi dypt forankrede løsninger som vil lette bytrafikken i møte med våre naturlige teksturer i byen. 15. juli Cities Bridge er et av våre æresprosjekter.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar