Arbeidet startet på Kartepe taubaneprosjekt

Arbeidet startet på Kartepe taubaneprosjekt
Arbeidet startet på Kartepe taubaneprosjekt

Det etterlengtede Kartepe Cable Car Project har endelig begynt å fungere. Tyrkias første innenlandske taubanelinje er planlagt å starte i 2023.

Et nytt skritt er tatt i taubaneprosjektet, som innbyggerne i Kocaeli venter spent på. Etter anbudsprosessen i Kartepe taubaneprosjekt startet arbeidene i går. Derbent Neighborhood Headman Erdal Baş ga de gode nyhetene fra sin sosiale mediekonto.

Etter kanselleringen av anbudet for Kartepe Cable Car Project, implementert av Kocaeli Metropolitan Municipality innenfor rammen av Industry Cooperation Program (SIP) til departementet for industri og teknologi, ble anbudet endelig gjennomført i mars; Partnerskapet til Grand og Yapı Doppelmayr Seilbahnen fikk jobben med et tilbud på 335 millioner TL. Kontrakten ble signert 9. juni, og selskapet tok levering av prosjektområdet. Arbeidet med taubaneprosjektet, som forventes ferdigstilt i løpet av neste år, har startet fra i går.

TA 1500 PERSONER PER TIME

Tyrkias første innenlandske taubanelinje vil gå mellom Derbent og Kuzuyayla. Taubanelinjen vil være 4 tusen 695 meter. I prosjektet hvor 2 stasjoner skal foregå, vil 10 hytter til 73 personer hver betjene. Høydeavstanden på taubanelinjen med en kapasitet på 1500 personer i timen blir 1090 meter. Følgelig vil startnivået være 331 meter og ankomstnivået vil være 1421 meter. Avstanden mellom de to stasjonene overskrides på 14 minutter. Taubanelinjen skal stå ferdig og settes i drift i 2023.

 

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar