Castrol Ford Team Tyrkia oppnår nye prestasjoner i Eskişehir Rally

Castrol Ford-teamet oppnådde nye suksesser i Tyrkia Eskisehir Rally

Castrol Ford Team Turkey, som brakte Tyrkia europamesterskapet, opprettholder mesterskapet med sine unge piloter i den nye sesongen, som feirer sitt 25-årsjubileum.

Castrol Ford Team Turkey oppnådde mange suksesser med sine unge piloter i Eskişehir ETİ (ESOK) Rally, den tredje etappen av Shell Helix Turkey Rally Championship som ble holdt mellom 23. og 25. juni.

Europamesteren Castrol Ford Team Tyrkia, som vant rallyet med 116 spesialetapper med en total lengde på 8 km på asfalt, vant 4 ganger tidligere. Mens han konkurrerte med sine unge piloter som en full tropp, den 4-hjulsdrevne Ford Fiesta R5 og Ali Türkkan og Burak Erdener-duoen vant ungdomskategorien og vant den generelle klassifiseringen.

Etter den seremonielle starten holdt på Odunpazarı Evleri-plassen torsdag 23. juni 2022 kl. 20.30, startet Eskişehir ETİ (ESOK)-rallyet fredag ​​24. juni kl. 10.00:4 på Servis-parken i Eskişehir Atatürk Stadium med 25 spesielle arrangementer. ble passert og løpet ble avsluttet på Servis Park. Varierende værforhold spilte en stor rolle den andre dagen, som startet kl 10.00:1999 lørdag 2. juni. Ali Türkkan, født i 2, og erfaren co-pilot Burak Erdener, som vant European Rally Cup 'Youth' og 'To Wheel Drive' Championships for vårt land i fjor, av Castrol Ford Team Tyrkia, tok tredjeplassen i General Klassifisering, med regnforventninger og dekket i siste sløyfe Takket være deres strategi klatret de til andreplass i siste etappe. Ümitcan Özdemir og hans co-pilot Batuhan Memişyazıcı, som har vunnet back-to-back mesterskap med sin Fiesta R2T-bil i 3-hjulsdriftsklassen de siste årene, ble nummer fem i den generelle klassifiseringen. Can Sarıhan og hans andrepilot Sevi Akal, som konkurrerte med Ford Fiesta RXNUMXT i ungdomsklassen, økte sin erfaring på asfalt og beholdt sin XNUMX. plass.

Konkurransen var høy i Fiesta Rally Cup

Konkurransen var på et høyt nivå med deltagelse av nye 2017WD Rally4s i Fiesta Rally Cup, som har fortsatt med sitt nye format siden 3 og har vært spesielt organisert for Ford Fiestas, av Castrol Ford Team Turkey.

Serhan Türkkan-Koray Akgün, som vant Yeşil Bursa Rally i sesongens andre løp og ble leder av Fiesta Rally Cup, vant FRC General Classification i Eskişehir Rally, den tredje etappen av Shell Helix 2 Turkey Rally Championship . Türkkan og Akgün-duoen vant førsteplassen i Fiesta Rally2022 med sin flotte fart og ble nummer seks i General Classification.

Mens duoen til Efe Ünver og Bahadır Gücenmez vant andreplassen i FRC General Classification, ble duoen til Burak Title og Bahadır Özcan på tredjeplass med Fiesta Rally4. Burak Title, som konkurrerte om Turkey Rally Two Wheel Drive Championship med Ford Fiesta Rally4, var også på toppen av FRCs tohjulsdrevne Fiesta.

Det iranske laget Sabre Khosravi og dets co-driver Hamed Majd, som har deltatt i Fiesta Rally Cup, som også er åpent for internasjonale idrettsutøvere, siden forrige løp, vant ledelsen med Fiesta R1T etter å ha blitt nummer to i R1- ST-klassen i Yeşil Bursa Rally og vant cupene sine på pallen.

Castrol Ford Team Tyrkia-piloter dominerte også TOSFED Rally Cup

Samtidig ga Oğuz Gürsel poeng til TOSFED Rally Cup, og FRC-pilotene dominerte også TOSFED Rally Cup. Levent Şapcılar-Deniz Gümüş fra Castrol Ford Team Turkey vant førsteplassen, mens Erdem İlbayli – Soner Cevik ble nummer to. Hakan Gürel-Çağatay Kolaylı fra samme lag tok også tredjeplassen.

Castrol Ford Team Turkey var vinneren av Eskişehir ETİ (ESOK) Rally, som ble fullført med avslutningsseremonien og prisutdelingen foran ESPARK lørdag 25. juni kl. 16.42, mens Ford-merket noterte seg i dette løpet med sine prestasjoner, holdbarhet og dypt forankret historie innen rallysport. Den ble oppført som det mest foretrukne bilmerket på listen.

Vi nærmer oss målet trinn for trinn med resultatene våre i Eskişehir ETİ (ESOK) Rally

Mesterpiloten til Castrol Ford Team Tyrkia, Murat Bostancı, jobber tett med de unge pilotene i teamet ved å trene pilotene i år. Serdar Bostancı, som har vært lagdirektør siden første dag på laget, er også i spissen for laget.

Bostancı overførte sine mange års erfaring i Tyrkia og Europa til unge piloter, og uttalte at de fullførte den tredje etappen av Tyrkia Rally, Eskişehir ETİ (ESOK) Rally, med stolte resultater. I sin vurdering sa Bostancı: «Castrol Ford Team Tyrkia, som ble yngre i fjor for å støtte ungdommen i tyrkisk rallysport og er det yngste rallylaget i Tyrkia med en gjennomsnittsalder på 22, har som mål å vinne det 25. mesterskapet på sitt 15. årstid. Med våre resultater i Eskişehir ETİ (ESOK) Rally, nærmer vi oss dette målet steg for steg. Castrol Ford Team Turkey, som kjørte mer enn 20 biler samtidig i det tyrkiske rallymesterskapet, vant i år 2022 Turkey Rally Brands Championship, 2022 Turkey Rally Championship, 2022 Turkey Co-Pilots Championship, 2022 Turkey Rally Young Drivers Championship og 2022 Turkey Rally Two Wheel Drive. Han vil konkurrere om mesterskapet. Vi vil fortsette kampene våre sammen med våre unge piloter i de kommende stadiene.»