Digital løsning for helikopterforeldre "Finn barna mine"

Helikopter digital løsning for foreldre Finn barna mine
Digital løsning for helikopterforeldre "Finn barna mine"

Foreldre i Tyrkia føler behov for å sjekke barna sine i gjennomsnitt 6,6 ganger om dagen. Når vi kun ser på mødre, stiger dette tallet til 7. Verdensgjennomsnittet er 4,8.

Foreldre som prøver å holde barna unna risiko kan noen ganger være for kontrollerende, noe som kan føre til frihets- og kontrollkonflikter mellom barnet og foreldrene, spesielt i ungdomsårene. Barn glemt i skolebusser, forsvinninger i gater og parker, hjemmeulykker, jevnaldrende mobbing og mange andre urovekkende hendelser skremmer naturlig foreldre. Ønsket til foreldre om å beskytte barna sine mot risiko fører noen ganger til uønskede resultater.

Brukt til å uttrykke altfor kontrollerende foreldre, er 'helikopterforeldre' et konsept som begrenser friheten til både foreldre og barn. Også her er teknologien med på å løse dette problemet. Med Find My Kids-applikasjonen kan foreldre se hvor barna deres er på kartet og i sanntid, og kan overvinne dette problemet ved å spore hvordan de tilbringer dagene. Hver måned bruker 3,5 millioner foreldre i verden og 50 tusen foreldre i Tyrkia applikasjonen.

Når han uttalte at bruken av barnesporingsapplikasjoner i verden øker raskt, sa Find My Kids Country Manager Neşen Yücel: "I følge en studie utført i Storbritannia følger 40 prosent av familiene barna sine med stedsbaserte applikasjoner. Find My Kids brukes av 3,5 millioner foreldre over hele verden på månedlig basis. Dette tallet er nærmere 50 tusen i Tyrkia. Når vi ser på brukeratferd, føler foreldre i Tyrkia behov for å sjekke barna sine i gjennomsnitt 6,6 ganger om dagen. Når vi kun ser på mødre, stiger dette tallet til 7. Verdensgjennomsnittet er 4,8. Teknologi skaper løsninger på menneskers problemer. Det gjør også en betydelig forbedring i familieforhold,''sa han.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar