Historisk Sakarya-bro får en dekorativ struktur

Den historiske Sakarya-broen får en dekorativ struktur
Historisk Sakarya-bro får en dekorativ struktur

Metropolitan Municipality gjør den historiske Sakarya-broen, et av byens symboler, dekorativ. Brua får et nytt ansikt med arbeidet som skal bidra til byens estetikk.

Sakarya Metropolitan Municipality legger til en ny til verkene som skal bidra til byens estetikk. Metropolitan gjør den historiske Sakarya-broen på Sakarya-elven dekorativ. Etter å ha renset områdene på brua og fasader som forårsaket det dårlige bildet, begynte dekorative rekkverk å monteres og males.

Det lages dekorative balustrader på fasadene

I uttalelsen om emnet, "Vi gir den historiske Sakarya-broen, som ligger ved Sakarya-elven, et estetisk utseende med arbeidet vårt. Vi dekorerer rekkverket på broen, som er et av symbolene på byen, i samsvar med dens opprinnelige form. Vi har kommet til slutten av malingsprosessen. Vi vil fullføre våre operasjoner på alle fronter i løpet av kort tid. Vi vil også utføre nødvendige vedlikeholds- og reparasjonsarbeider på bruoverflaten. På slutten av alle prosedyrene vil vi sette den historiske Sakarya-broen i tjeneste for byen vår i sin fornyede form.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar