Hvem er Ekin Su Cülcüoğlu? Hvor er Ekin Su Cülcüloğlu fra og hvor gammel er hun?

Hvem er Ekin Su Culculoglu
Hvem er Ekin Su Culculoglu

Hvem er Ekin Su Cülcüloğlu, hvor er hun fra, hvor gammel er hun, og utlendinger som ser på det kontroversielle TV-programmet i England blir nysgjerrig spurt. At et av de mest omtalte navnene på programmet, som blir sett med debatter i britiske medier, er tyrkisk, vekker reaksjoner. Mange brukere på sosiale medier reagerer på Ekin Su Cülcüloğlus deltagelse i konkurransen eller på hennes opptreden i konkurransen. Hvem er Ekin Su Cülcüloğlu, hvor er hun fra, hvor gammel er hun?

Love Island, en av de mest sette spillprogrammene i England. Love IslandDen tyrkiske skuespillerinnen Ekin Su Cülcüloğlu, som deltok i . Den tyrkiske skuespillerinnen Ekin Su Cülcüloğlu deltok i Love Island-programmet, som snakkes ikke bare i England, men også i Tyrkia med sine oppsiktsvekkende begivenheter. Navnet, som har dukket opp i mange TV-serier i Tyrkia, kom til syne med en gang han kom til øya.

Hvem er Ekin Su Cülcüoğlu?

Ekin Su Cülcüloğlu ble født i Ankara i 1996 og er under 24 år. Ekin Su Kansu er 1,77 cm høy og uteksaminert fra Bilkent University, School of Applied Technology and Management, Department of Tourism and Hotel Management. Ekin Su Kansu, som tidligere har modellert, vil dukke opp foran kameraet for første gang med North Star First Love-serien. Ekin Su deltok i mange moteshow som modell. Socia, eid av Ufuk Ergin, er registrert hos byrået.

Love Island har kommet i forgrunnen med obskøne bilder mange ganger før. Øya, hvor kjærlighet, intriger og seksualitet ikke mangler, snakkes også om med hendelsene som finner sted bak lukkede dører.

Cülcüloğlu, som vakte stor oppmerksomhet fra britisk presse så snart hun begynte på Love Island, dro på sin første date med den 22 år gamle studenten Liam Llewellyn. Imidlertid brøt hendelser ut på øya da daten deres trakk reaksjonen til Gemma, som Liam datet med.

Ekin Su nordlige stjerneserie

Liam, det mest populære navnet på konkurransen, ønsket å gå på date med Ekin Su, hvoretter Cülcüloğlu ble det mest omtalte navnet.

Ekin Su Cülcüloğlu sa i sin uttalelse at hun lette etter ekte kjærlighet, 'Det som imponerer meg mest er hjernen! smart, bra sohbet Jeg ser etter noen jeg kan forholde meg til." sa. Etter en date med Liam, advarte Cülcüloğlu om at mens hun plukket opp de andre jentene på showet, kunne hun "ta bort kjærestene deres hvis hun ville og fant det passende". Den tyrkiske skuespillerinnen sa: "Jeg er ikke her for å få sesongbaserte kjærester. Jeg er her for å gjøre mitt livs kjærlighet."

Mens Ekin Su var på agendaen for sosiale medier i England på kort tid, reagerte mange tyrkiske brukere på Cülcüloğlu med tweets på tyrkisk og engelsk, samt de som støttet ham.

Ekin Su Cülcüloğlus siste handlinger vakte reaksjoner fra alle. Publikum liknet ham med djevelen. Ekin Su Cülcüloğlu, som deltok i programmet, uttalte at hun var ute etter ekte kjærlighet før, og at det som imponerte henne mest var intelligens.

Ekin Su er ofte på agendaen med flørtene sine på Love Island. Til slutt prøvde Ekin Su, som vakte oppmerksomhet med sitt lidenskapelige kyss med Davide Sanclimenti på søndag, å flørte med den nye gutten Jacques O'Neill noen timer senere, og publikum ble forbløffet. Ekin Su ble sett si til den nye deltakeren Jacques: "Hvis du hadde kommet hit tidligere, ville jeg gjerne bli kjent med deg også".

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar