Hvordan ble CZN Burak rik?

Hvor er CZN Burak Branches Hva betyr CZN?
Hvor er CZN Burak-grener Hva betyr CZN?

Hvordan ble CZN Burak så rik? I denne nyheten vil vi også prøve å svare på spørsmålene dine om CZN Burak. CZN Burak, hvis egentlige navn er Burak Özdemir, som alltid har vært nysgjerrig med sin interessante historie fra Hatay til Istanbul, annonserte at partneren til restauranten han vil åpne i London er det verdenskjente navnet Cristiano Ronaldo. . Etter denne utviklingen ble CZN Buraks liv gjenstand for nysgjerrighet igjen.

CZN Burak, som laget CZN ved å forkorte farens tekstilmerke Cinzano i Hatay og kom inn på kjøkkenet i bestefarens restaurant for første gang, er blant de få rike menneskene. CZN Burak, hvis rikdom er på språkene, har nå inngått samarbeid med Ronaldo!

Hva er CZN Buraks virkelige navn?

CNZ Burak ekte navn Burak Özdemir, 29 år gammel CZN Burak ble opprinnelig født i Hatay Yayladağı. Singel CZN Burak bor i Hatay!

CZN Buraks mor er Didem Bozbura og faren hans er İsmail Özdemir.

Hvordan ble CZN Burak rik?

CZN Burak, som startet sitt kulinariske eventyr i bestefarens restaurant i Hatay for første gang, tilbyr sine gjester fra hele verden å smake på delikatessene på Hatay Medeniler Sofrası i Istanbul Etiler. CZN Burak eller hans virkelige navn Burak Özdemir ble født 24. mars 1994. CZN Burak eller ekte navn Burak Özdemir Tyrkisk kokk og restauratør, internettfenomen. Han ble født i Istanbul. Han er opprinnelig fra landsbyen Hatay Yayladağı Yoncakaya. Han er eieren av restaurantkjeden Hatay Medeniyetler Sofrası.

Han er eieren av restaurantkjeden Hatay Medeniyetler Sofrası. Han ble kjent som "Smiley bae" og ble en internettkjendis ved å publisere matlagingsprogrammene sine på sosiale medieplattformer, hvor han lagde rettene til det arabiske og anatoliske kjøkkenet smilende til kameraet.

CZN Hvem er Burak Hvor kommer han opprinnelig fra? Hvor gammel er han?
Hvem er CZN Burak, hvor er han opprinnelig fra, hvor gammel er han?

Med støtte fra faren, som er eier av et tekstilfirma, åpnet han en kebabbutikk kalt Hatay Medeniyetler Lokantası i Aksaray i 2009. I løpet av få år åpnet de forskjellige filialer og etablerte en restaurantkjede. Burak Özdemir ble kjent med matvideoene han delte på sosiale medier.

CZN uttalt om Buraks helsestatus
CZN Burak uttalte om helsestatusen hans

Hva betyr CZN I et intervju uttrykte Burak Özdemir fremveksten av kallenavnet CZN med disse ordene: Min far hadde et tekstilfirma som het Cinzano i Laleli. Våre russiske gjester kunne ikke si "Cinzano", de sa alltid "Cezene" fordi tungene deres ikke ble oversatt. Jeg var slem på den tiden, og jobbet andre steder. "Du er en rik gutt, hva har du med det å gjøre?" Noen sa til og med. Jeg jobbet i et klesfirma i Osmanbey. Fem ganger om dagen hentet jeg varene fra lageret og overlot dem til Taksim og Osmanbey med en trillebår. Jeg sa: 'Kall meg 'din straff'. CZN er en forkortelse for straff.

Hvordan er CZN Buraks helsestatus?

CZN Burak, som hadde en liten operasjon, er nå ganske frisk og fortsetter å leve et normalt liv.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar