IETT gjennomførte den sjette elektriske kjøretøytesten

IETT utfører den tredje elektriske kjøretøytesten
IETT gjennomførte den sjette elektriske kjøretøytesten

Generaldirektoratet for IETT gjennomførte den sjette testen for elektriske kjøretøy. Den 6 meter lange Iveco-modellen E-WAY, som ble testet på Istanbul-veier med sandsekker i en uke, har en rekkevidde på over 1 kilometer.

Kjøretøyet, som ble brakt til İkitelli Garage av produsenten, ble testet på busslinjer i en uke, med minst 150 kilometer med sand lastet og tom. På den siste dagen av testen underkastet İETT-nestleder İrfan Demet, teknologiutviklingssjef Burak Sevim og İETT-tjenestemenn birøkteren for en detaljert undersøkelse i garasjen. Selskapets myndigheter ga også detaljert informasjon om kjøretøyet hvis plassering av motor, motorkabin og batteri ble undersøkt.

Iveco E-WAY, med sin 120 kW motor, lover en rekkevidde på 350 kilometer med sine 500 kWh litium-ion-batterier. Kjøretøyet har en elektrisk rampe for funksjonshemmede, 3 dører, full air condition, USB-porter for sjåfør og passasjerer, 24 seter og 1 elektrisk stolplass.

For vedlikeholds-, reparasjons- og effektiviseringsprosesser tilbyr produsenten også en "busskontrollrom"-tjeneste ved sine egne anlegg for Iveco E-WAY kjøretøyflåter. Takket være denne nettjenesten kan alle tekniske verdier av kjøretøyet følges live.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar