Iron Lady fra Izmir skal kjempe i IRONMAN

Iron Lady fra Izmir vil kjempe i IRONMAN
Iron Lady fra Izmir skal kjempe i IRONMAN

İpek Öztosun, triatleten til İzmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club, med kallenavnet "Iron Lady", vil konkurrere i IRONMAN 26 som arrangeres i Nederland 70.3. juni.

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Clubs Duathlon vant to mesterskap i Izmir. kazanDen tyrkiske triatleten İpek Öztosun vil representere Tyrkia på IRONMAN 26-konkurransen i Vest-Friesland, Nederland, 70.3. juni. İpek Öztosun skal svømme 70.3 kilometer, tråkke 1,9 kilometer og løpe 90 kilometer på den utfordrende banen til IRONMAN 21,1, som vil bestå av svømming, sykling og løpekategorier.

Yenişehir kom først i Triathlon Turkish Cup

Den suksessrike utøveren, som tok førsteplassen i Mersin Yenişehir Triathlon Turkish Cup, ble nummer to i alderskategorien 25-29 og tredje i den generelle klassifiseringen i langdistansetriathlon i Çanakkale-Gallibolu. Öztosun, som har drevet med triatlon i 12 år, sa: "Jeg deltok på landslaget som ble Balkanmester i ungdom i 2014. Andreplass i ungdomskategorien ved europacupen 2013 i Istanbul kazanjeg var Jeg har alltid vært blant de 10 beste utøverne i EM i elitekategorien. Jeg skal konkurrere i IRONMAN 70.3-kategorien for første gang i Nederland, og jeg tror jeg vil lykkes igjen.»

Kjent som "Iron Lady", uttalte den 28 år gamle triatleten at hun nådde toppen i sporten hun startet med svømming, og la til: "Mens jeg svømte begynte jeg også å løpe for treningsformål med treneren min Caner Algün. I 2010 merket vi at jeg løp veldig bra. Ved å legge sykkelen til grenene mine, vendte jeg meg til triatlon. "Når jeg ser tilbake, ser jeg det som et av de beste valgene i livet mitt."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar