Istanbul flyplass mottok "Skytrax 2 Star Airport"-prisen for andre gang

Istanbul flyplass mottar Skytrax Starry Airport Award én gang
Istanbul flyplass mottar Skytrax 2-stjerners flyplasspris for andre gang

Ved å ta solide skritt fremover i verdens luftfartsmiljø med de internasjonale prisene den har mottatt, vil IGA Istanbul Airport være i 2020 ifølge vurderingen av Skytrax, som er vist som en av de viktigste luftfartsorganisasjonene. kazanI år vant den prisen "5 Star Airport", som kazanhar bevist sin suksess.

IGA Istanbul Airport, Tyrkias inngangsport til verden, fortsetter å være stoltheten til tyrkisk luftfart med de internasjonale prisene den har mottatt nylig. İGA Istanbul Airport gjentok suksessen i 2020 og vant prisen "Skytrax 5 Star Airport" også i år. kazanarak var en stor suksess. Innenfor rammen av "2022 World Airport Awards", mottok İGA Istanbul Airport også de internasjonale prisene for verdens mest familievennlige flyplass, verdens beste shoppingopplevelsesflyplass og Sør-Europas beste flyplass. kazanog brakte tyrkisk luftfart til toppen. İGA Istanbul Airport gjorde også store fremskritt og ble rangert som 8. på listen over "De beste flyplassene i verden".

IGA Istanbul Airport, som ble registrert som en «1989 Star Airport» i 5 og 2020 av det London-baserte luftfartsinstituttet Skytrax, grunnlagt av International Airports Council i 2022, overgikk 2022 flyplasser i 550 World Airport Awards og vant tre priser.

Prisene bestemmes gjennom World Airport Survey av flyplasskunder med mer enn 8 nasjonaliteter i løpet av den 100-måneders undersøkelsesperioden. Mens undersøkelsen dekker innsjekking, overføringer, shopping, sikkerhet og inspeksjoner ved immigrasjonskontoret, evalueres kundeopplevelsen på tvers av flyplasstjenester og produktnøkkelytelsesindikatorer.

IGA Istanbul Airport nådde igjen 5 stjerner etter ett år

Den årlige globale kundetilfredshetsundersøkelsen på flyplasser stemmes over av kundene, mens Skytrax, den mest prestisjefylte registreringen for flyplassindustrien, overvåker servicekvaliteten på hele flyplassen. Som et resultat av intensive fysiske inspeksjoner som varte i 3 dager, inkludert omfattende ordninger og detaljert forberedelsesprosess, ble fortreffeligheten til passasjeropplevelsen på IGA Istanbul Airport sertifisert med den høyeste vurderingen på 5 stjerner. Skytrax-inspektører har ansvaret for parkeringsplassen, offentlig transport, nettside, mobilapplikasjon, sikkerhet/passkontroll, grunnleggende passasjertjenester, butikker, mat- og drikkeområder, bagasje, som påvirker opplevelsen av innkommende, overføringer og innkommende passasjerer på IGA Istanbul Airport , som er det internasjonale knutepunktet ved å oppleve hvert berøringspunkt som mottak; Han undersøkte omhyggelig tjenesten som tilbys på disse punktene, enkel tilgang til tjenesten og passasjerkomfort.

I inspeksjonene, der hvert punkt som påvirker passasjerens reiseopplevelse blir grundig evaluert, vil grunnleggende prosesser som sikkerhet, innsjekking, pass, toll, rengjøring, bagasjereklame, samt grunnleggende tjenester, mat- og drikkeområder, shoppingpunkter, salonger, etc., er inspisert i detalj av eksperter.

“IGA Istanbul Airports servicekvalitet har blitt sertifisert!”

Ved å delta på prisutdelingen som ble holdt som en del av Passenger Terminal EXPO-arrangementet i Paris, hovedstaden i Frankrike, torsdag 16. juni 2022, ga IGA Digital Services and Trade uttalelser angående registreringen av IGA Istanbul Airport med 5 stjerner for andre gang og å bli ansett som verdig tre store priser Ersin Inankul, vår viseadministrerende leder Ansvarlig for; "Som IGA Istanbul Airport fortsetter vi å representere Tyrkia på den internasjonale arenaen. Selv om vi fortsatt er en veldig ung institusjon, har kvaliteten på tjenesten vi yter passasjerene våre blitt sertifisert for andre gang av en viktig verdensomspennende luftfartsmyndighet som Skytrax. Som İGA øker vi nivået av reisetilfredshet vi har oppnådd dag for dag. Takket være denne tilnærmingen fortsetter vi å bli belønnet av internasjonale myndigheter. Spesielt vil vi utvikle oss ved å sette kundefokus på flyplassen vår i sentrum, og vi vil fortsette å betjene fra 7 til 77 sammen med vårt globale transfersenteroppdrag. I tillegg til å være en 5-stjerners flyplass, vant vi også verdens mest familievennlige flyplass, verdens beste shoppingopplevelse flyplass og Sør-Europas beste flyplass, og overgikk 2022 flyplasser i 550 World Airport Awards. Alle disse dyrebare og prestisjetunge prisene er et viktig bevis på hvor mye luftfartsmyndighetene, spesielt våre passasjerer, stoler på IGA og Istanbul lufthavn. Vi er stolte og glade på vegne av landet vårt for at vi nok en gang heiste landets flagg til toppen og at vi klarte å oppnå en slik suksess.» Skytrax administrerende direktør, Mr. Edward Plaisted, sa: "Dette er en viktig pris. kazanVi gratulerer IGA Istanbul Airport for suksessen. Den fortsetter å motta store priser som verdens mest familievennlige flyplass, verdens beste shoppingopplevelse flyplass og Sør-Europas beste flyplass. Disse prisene viser tydelig at IGA Istanbul Airport tilbyr et høyt nivå av kundetilfredshet i disse områdene. Den mest familievennlige flyplasskategorien er en ny pris opprettet i 2022 og denne prisen til IGA Istanbul Airport kazanDet er en utmerket prestasjon, sa han.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar