Izmir Midilli skipsekspedisjoner startet

Izmir Midilli skipsekspedisjoner startet
Izmir Midilli skipsekspedisjoner startet

Izmir Metropolitan kommune fortsatte å jobbe i tråd med Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyers mål om å gjøre Izmir til en verdensby, og akselererte sjøturismen. kazanstartet Izmir-Midilli-flyvninger. Ihsan Alyanak passasjerskip, som tjenestegjorde under İZDENİZ, dro fra İzmir Alsancak havn med nesten 50 passasjerer. Skipet kommer tilbake fra Lesbos søndag.

Izmir Metropolitan Municipality akselererte marin turisme. kazanstartet Izmir-Midilli-flyvninger. Den første av ekspedisjonene koordinert av İZDENİZ generaldirektorat ble gjort i dag. İZDENİZ styreleder Hakan Erşen og İZDENİZ daglig leder Ümit Yılmaz tok farvel med İhsan Alyanak-skipet, som dro fra İzmir Alsancak havn med nesten 50 passasjerer. İhsan Alyanak vil reise fra İzmir Alsancak havn kl. 09.30 hver fredag ​​om sommeren, og ankommer Lesbos etter en reise på 2 timer og 45 minutter. Skipet vil gå fra Lesbos til Izmir klokken 17.30 på søndager.

Erşen: "Vi er veldig glade"

Akselerasjon til marin turisme etter pandemien kazanİZDENİZ styreleder Hakan Erşen, som uttalte at de teller dagene for å starte øyekspedisjonene, sa: "Vi er veldig glade. Som familien İZDENİZ har vi ventet på denne dagen i to år. Vi organiserte disse ekspedisjonene i tråd med visjonen til vår president Tunç Soyer. Vi tok vår første reise, vi startet med rundt 50 passasjerer. Lykke til, sa han.

Yılmaz: «For første gang på 17 år»

Ümit Yılmaz, daglig leder for İZDENİZ, sa: "I dag gjennomfører vi de første ekspedisjonene mellom İzmir, den tredje mest folkerike byen i landet vårt målt i befolkning, og Lesbos, den tredje største øya i Hellas. En ganske viktig dag. Vi planla å foreta 12 ekspedisjoner fra Izmir. Vi kan gjensidig øke antall turer mellom Izmir-Midilli og Midilli-Izmir i henhold til kravene som mottas. Dette er den første avgangen fra Izmir havn for et eget cruiseskip med nasjonalflagg siden 2005. 17 år senere... Derfor blir det viktigere. Denne praksisen vil sette et eksempel, antallet skip som ankommer Izmir vil øke. Jeg vil takke vår president Tunç Soyer for hans støtte fra planleggingen av ekspedisjonen til siste øyeblikk. Jeg vil også takke støtten fra vår transportavdeling, vårt İZDOĞA-selskap og TÜRSAB.»

Tur-retur-billett koster 85 euro

Billetter tilbys for salg online på Bilet.izdeniz.com.tr. I tillegg kan billetter kjøpes for hånd fra İZDENİZ salgskontor åpnet i İzmir Alsancak havn. De som ønsker å få detaljert informasjon kan ringe 0501 535 3535 eller sende en e-post til midilli@izdeniz.com.tr. Innbyggere med grønne pass og Schengen-visum drar nytte av ponniturer. Tur-returbillettavgiften er 85 euro, og enveisbillettavgiften er 50 euro. Det er 7 % rabatt for barn i alderen 12-50 år. Barn i alderen 0-6 år kan reise gratis.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar