Kjøp og salg av brukte biler gjort enklere, gallerier flytter til digitalt

Kjøp og salg av brukte biler gjort enklere Gallerier flytter til digitalt
Kjøp og salg av brukte biler gjort enklere, gallerier flytter til digitalt

Endringer i forbrukervaner førte med seg nye trender i bruktbilmarkedet, som i alle deler av detaljhandelen. Bruktbilhandelen har blitt raskere og mer bærekraftig for både forbrukere og bilforhandlere med effekten av digitalisering og den innovative omvendte handelsmodellen.

Som i alle detaljhandelsområder begynte man å se endringer avhengig av forbrukertrender i kjøp og salg av brukte biler. Fordeler som rike kjøretøyalternativer, omvendt handelsmetode, bedre refleksjon av bilbilder med systemer som støttes av kunstig intelligens, umiddelbar kommunikasjonsmulighet gjennom varsler førte også til digitalisering i bilkjøp og -salg. I følge undersøkelser fra EY, datert april 2022, som sammenlignet markedene i Tyrkia, Ungarn og Tsjekkia, og målte kundenes forventninger til kjøretøyene de kjøper og bruker, har det kommet frem at Tyrkia er mer interessert i digitalisering i kjøp og salg av biler, og én av to forbrukere legger merke til rikdommen av kjøretøyalternativer i utstillingslokalene de foretrekker. Etablert med innsikt i digitalisering i bruktbilmarkedet og utviklet med en omvendt handelstilnærming, forenklet Alicibul-applikasjonen opplevelsen av bilkjøp og -salg i tråd med gjeldende trender for både bilforhandlere og kunder.

Alicibul.com-grunnlegger Baran Kurga, som delte sine vurderinger om emnet, sa: "Detaljhandelskanalen i brukte biler blir digital. Rapporten peker på at det at bilforretningene ligger langt fra sentrum kan endre forhandlerpreferansene til 12 % av kundene. Bilkjøp og -salg ved bruk av digitale plattformer fjerner disse avstandsbegrensningene. alicibul.com gjør det mulig for bilforhandlere som har flyttet fra sentrum og henvendt seg til bilforhandlersteder i utkanten av byen på grunn av de nylig økende leieprisene, å ikke ha problemer med å nå kunder og å utforme en bedre kundeopplevelse med teknologiens kraft. I tillegg, når en bruker spesifiserer kjøretøyet han leter etter, kan han bli varslet om hvert nytt innlegg gjennom øyeblikkelige varsler. Vår applikasjon, hvor kjøpere og selgere kan korrespondere umiddelbart, tar kommunikasjonen i prosessen til høyeste nivå. Plattformen vår, designet med en omvendt handelstilnærming og basert på det faktum at kjøperen finner kjøperen, ikke selgeren, gir et aktivt, interaktivt og raskt handelsmiljø."

2 av XNUMX personer ønsker å se flere kjøretøy

Baren Kurga minner om at ifølge forskningen ønsker en av de to personene å se flere biler i galleriene, sa Baran Kurga: "Antallet biler du kan stille ut i det fysiske galleriet er begrenset. alicibul.com fjerner grensene for dette problemet. Takket være alicibul.com kan brukere som har en klar ide om merket og modellen de ønsker å kjøpe, få tilgang til dusinvis av forhandlere og en veldig rik portefølje av brukte kjøretøy ved å spesifisere kjøretøyet de ønsker. Gallerier kan ta bilder av kjøretøyene i sine porteføljer og kle galleriene deres med spesielle bakgrunner og logoer med vår kunstig intelligens-støttede Carstudio-løsning. Salgsrepresentanter i gallerier kan se hvem som ser på annonsene deres og kan umiddelbart kommunisere med disse personene. Den kan kommunisere i applikasjonen med brukere som ser på en modell som om de var i et fysisk galleri. En bruker som ser på et kjøretøy mottar et varsel som spør om de vil kontakte galleriet eller selgeren. Hvis han godtar, kan kunden bli behandlet direkte fra søknaden. Takket være varslene kan bilforhandlere også bli informert om kjøretøyene de ikke har eller leter etter og kan få tak i disse kjøretøyene fra andre selgere på plattformen. I tillegg tilbyr alicibul.com, som tillater salg uten behov for en fysisk bilforhandler, også en nyttig plattform spesielt for individuelle gründere som driver med kjøp og salg av virksomhet. Bileiere og gallerier, som umiddelbart kan starte en samtale med kjøperen som ser på annonsen, kan dra nytte av det raske handelsmiljøet. Med vår omvendte handelstilnærming, for alle parter kazan-kazan Vi tar i bruk en modell, sa han.

Tyrkia ønsker digitalisering innen bilhandel velkommen

I rapporten ble det opplyst at én av 5 personer oppga at det å se interiør- og eksteriørbildene av bilen fra alle vinkler er avgjørende for deres kjøpsbeslutninger. Ved å evaluere dataene sa Baran Kurga: "Andelen forbrukere som sier 'jeg kjøper ikke uten å se' er målt til 27%, med andre ord, de fleste av dem er glade for netthandel av biler. Med Carstudio-funksjonen til alicibul.com kan gallerier kle bilene sine spesifikt for sine egne merker med støtte fra kunstig intelligens, uten behov for et fotografistudio. På denne måten kan alle detaljene inkluderes som om de undersøkes i det fysiske galleriet. Fra dataene kan det konkluderes at forbrukere i vårt land er nærmere digitalisering i bruktbilhandel enn forbrukere i Ungarn (56 %) og Tsjekkia (52 %). Med gratisplattformen vi tilbyr som alicibul.com, er vi pioneren innen digitalisering innen bruktbilsalg.»

"Gallerier kan lage bilforsikring og trafikkforsikring fra plattformen, og deres motorforsikringsverdier kan sees"

Baran Kurga påpekte at plattformen tilbyr forhandlere muligheten til å lage motorforsikring og trafikkforsikring, og sa: "Med samarbeidet vi har inngått med Koalay, tilbyr vi også galleriet, kjøpere og selgere muligheten til enkelt å tegne motorforsikring og trafikkforsikring. . På denne måten kan gallerister redusere kostnadene sine. I tillegg kan forsikringsverdiene til kjøretøyene nås fra plattformen. Vi forbedrer også ettersalgsprosesser ved å tilby enkel tilgang til tilleggstjenester.»

Skal på investeringsturné

Med den gode nyheten om at de vil starte en ny investeringsturné i nær fremtid, avsluttet Baran Kurga sine evalueringer med følgende uttalelser: «Vi mottar støtte fra Tamer Capital for Venture Building, som har svært få eksempler i verden. Vi forventer at alicibul.com, som blander den utviklende teknologien med en ny idé og tilpasser bilforhandleren til behovene til den digitale verden, vil vokse i økosystemet og raskt lukke investeringsturene det vil ta. Akselerasjon til den stagnerende bilkjøps- og salgssektoren kazanVi fortsetter å jobbe med prosjektet vårt som vil fortsette.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar