Straffeklage fra CHP om SADAT

Kriminell kunngjøring fra CHP om SADAT
Straffeklage fra CHP om SADAT

Justiskommisjonen med CHP-nestlederne Bülent Tezcan, Muharrem Erkek og Gülizar Biçer Karaca SözcüSü Zeynel Emre, konstitusjonell kommisjon Sözcüsü İbrahim Özden Kabaoğlu, Internal Affairs Commission Sözcüsü Yaşar Tüzün og sikkerhets- og etterretningskommisjonen sözcüsü Yüksel Mansur Kılınç inngav en straffeklage mot SADAT.

I partiets uttalelse het det:

"Informasjonen om at SADAT International Defence Consulting Construction Industry and Trade Joint Stock Company (heretter referert til som SADAT) gir irregulær krigføringstrening i landet/utlandet, anskaffer våpen, og gir også irregulær krigføringstrening til terrororganisasjoner.

På den offisielle nettsiden til SADAT tilbyr den opplæring under tittelen Unlawful Warfare Education Package;

Organisasjon innen irregulær krigføring, etterretning, styrkeoperasjoner, geriljaoperasjoner, rednings-bortføringsoperasjoner, spesialstyrkeoperasjoner, hemmelige marineoperasjoner, luftoperasjoner, psykologiske krigføringsoperasjoner, kamp- og kommunikasjonssikkerhet, logistikk, ulovlig krigføring, mot ukonvensjonelle krigføringsstyrker Ledelse i Nizami Krig,

Han uttalte at det var førstehjelp i ulovlig krigføring. Som et resultat av opplæringen av traineene som mottok Irregular War Training;

Det står også på nettsiden til SADAT at de vil ha mulighetene og evnene i form av sabotasje, raid, bakholdsangrep, ødeleggelse, attentat, redning og kidnapping, og terrorisme, og at suksessrike traineer vil bli tildelt et sertifikat for spesialisering i ukonvensjonell krigføring. .

Det er uomtvistelig at handlinger i form av sabotasje, raid, bakholdsangrep, ødeleggelse, attentat, redning og kidnapping, og terrorisme, som SADAT oppgir som muligheten og evnen som praktikantene vil ha som følge av opplæringen, er forbrytelser. Dette er kriminelle handlinger inkludert forsettlig drap, forsettlig skade, frihetsberøvelse, forsettlig skade på eiendom og plyndring. Det er regulert i antiterrorloven nr. 3713 at disse forbrytelsene skal anses som terrorforbrytelser dersom de begås innenfor rammen av terrororganisasjonsvirksomhet.

Uformell krigføring, der SADAT trener sine traineer, er definert som "en form for krigføring som føres for å slite ut, demoralisere og påføre ofre med små og funksjonelle enheter i stedet for vanlige og store enheter".

Den ukonvensjonelle formen for krigføring er kjent som en form for krigføring som vanligvis brukes av terrororganisasjoner. Med andre ord, små, irregulære paramilitære enheter (terrorister eller militsstyrker kalt gerilja) mot væpnede styrker i land, sabotasje, raid, bakholdsangrep, attentat, etc. å iverksette tiltak.

Dessuten, som et resultat av SADATs ukonvensjonelle krigstrening kazanDet betyr terroren, lynet og terroren som den lover som IM. I denne staten innrømmer SADAT åpent at de også gir terrortrening til sine traineer.

I henhold til våre lover er ingen privat juridisk enhet autorisert til å gi militær trening. Artikkel 36 i den tyrkiske væpnede styrkens interne tjenestelov tildeler de tyrkiske væpnede styrker oppgaven med å lære og undervise i krigføringskunsten, etablere de nødvendige fasiliteter og organisasjoner for dens ytelse og iverksette tiltak. Det er utelukket at militær trening gitt utenfor de tyrkiske væpnede styrker innenfor grensene til vårt land vil utgjøre en forbrytelse, og samtidig vil det samme omfanget av opplæring i utlandet av dette selskapet føre til at de samme forbrytelsene oppstår.

Informasjonen om at SADAT gir uregelmessig krigføringstrening til medlemmer av terrororganisasjoner i Tyrkia og i utlandet har blitt lært fra nyhetene reflektert i pressen og dessuten fra uttalelsene fra selskapets tjenestemenn. Med andre ord, dette selskapet prøver å skape en væpnet styrke ved å danne sin egen militære struktur på en organisert måte.

Tatt i betraktning forklaringene ovenfor, er det klart at SADAT-tjenestemenn begikk forbrytelsen å etablere en organisasjon for å begå en forbrytelse regulert i TCK artikkel 220.

Selskapets tjenestemenn (presentert i vedlegg-1) har innrømmet at de har begått forbrytelsen regulert i artikkel 6136 i lov nr.

Den såkalte "Confederal Republic Constitution of the Union of ASRICA Islamic Countries" (presentert i vedlegg 2) utarbeidet av Center for Strategic Studies for Defenders of Justice (heretter referert til som ASSAM), som inkluderer SADAT-administratorer og er forgjengeren til SADAT, og publisert på sin hjemmeside.Det er sett at med utkastet til grunnlov prøver de å etablere en annen konføderal stat i stedet for Republikken Tyrkia.

Med dette utkastet til grunnlov, «Statens navn; Det er foreslått som 'ASRIKA (ASIA-AFRIKA) Union of Islamic States'; Det offisielle språket, flagget, hovedstaden og regjeringssenteret vil bli bestemt av "Association of ASRICA Islamic States Representatives Assembly", statsformen vil være konføderell, den lovgivende makten vil være i "Assembly of Regional Islamic States and National States" , og den utøvende makten vil bli utøvd av "President of the Union of ASRICA Islamic States". er uttrykt.

Det er med andre ord planlagt å opprette en annen stat i stedet for Republikken Tyrkia, som er garantert av Grunnloven, og den har som mål å endre statens offisielle språk, hovedstad, flagg, udelelige integritet og suverenitet. Av dette er det klart forstått at regimet, som er garantert av de fire første artiklene i vår Grunnlov og ikke engang kan foreslås endret, er ment å bli styrtet.

Det fremgår av deres egne uttalelser at de mistenkte ønsket å oppnå sine mål gjennom makt og vold.Mistenkte Adnan Tanrıverdi spurte: «Vil det bli en islamsk union på den tredje internasjonale ASSAM Islamic Union Congress (presentert i vedlegg 19), som var holdt 20.-2019. desember 3? Hvordan blir det, Hazrat Mahdi (as) når det kommer. Så når kommer Mahdi? Gud vet. Vel, har vi ikke en jobb, trenger vi ikke å forberede miljøet? Dette er hva ASSAM gjør.» Det er kjent at tiden da man tror at Mahdi vil komme, er tiden da kaos, vold, konflikt og terror stiger. De mistenkte har til hensikt å nå sine mål ved å skape en atmosfære av kaos og terror.

En annen SADAT-administrator, mistenkt Ersan Ergür, sa: "Dette hjemlandet ble tatt med blod, det blir forsvart med blod. Vi vil ikke overlate dette hjemlandet til de som samarbeider med fiendene til Tyrkia ved stemmeurnene... Det vil vi ikke! Takk til hjemlandet …” (presentert i vedlegg 4). Denne delingen av den mistenkte avslører nok en gang at SADAT alene ikke vil anerkjenne valget som skal foretas. De mistenkte, som åpent uttalte at de ville bruke makt for å styrte den valgte regjeringen, begikk en forbrytelse.

Tatt i betraktning de ovennevnte aktivitetene til SADAT og ASSAM sammen, er det klart at de tiltalte, som handlet med den hensikt å endre den konstitusjonelle orden med makt og vold, begikk forbrytelsene angitt i artikkel 309, 311, 312 og 314 i tyrkisk straffelov.

Ovennevnte viser at; De mistenkte dannet en kriminell organisasjon som var i stand til å begå store forbrytelser for å kaste landet ut i kaos, for å ødelegge valgresultatene som kom med folkets vilje, og for å ødelegge kvalitetene til staten garantert av Grunnloven. Av denne grunn nøler de ikke med å fortsette handlingene som er definert som terroraktiviteter i våre lover.

Som et resultat, siden det er klart at de mistenkte har begått forbrytelsene som er beskrevet i artikkel 220, 309, 311, 312, 314 i den tyrkiske straffeloven, lov nr. 6136 og de relevante bestemmelsene i antiterrorloven nr. 3713, er det nødvendig å sende inn en straffeklage mot dem.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar