Miljø- og urbaniseringsdepartementet for å rekruttere 207 kontraherte ansatte

Miljø og bydepartement
Miljø og bydepartement

Miljø- og urbaniserings- og klimadepartementet annonsert! 48 renholdspersonell skal rekrutteres i 207 provinser. Søknader har begynt. I følge preferanseguiden utgitt av ÖSYM kan det søkes frem til 15. juni. Så, hvordan søke om personellrekruttering fra Miljø- og urbaniseringsdepartementet? Her er Miljø- og urbaniseringsdepartementets søknadskrav for rekruttering av renholdspersonell.

Kandidater vil kunne sende sine preferanser via internett til ÖSYM mellom 10-15 juni 2022. Innsendingsprosessen for elektroniske preferanser avsluttes 15. juni 2022 kl. 23.59:XNUMX.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Generell beskrivelse

1-I henhold til resultatene av den offentlige personellutvelgelsesundersøkelsen holdt av formannskapet for måle-, utvelgelses- og plasseringssenter (ÖSYM) 22.11.2020, for å bli ansatt i sentrale og provinsielle organisasjoner i departementet for miljø, urbanisering og klima. Endring, Tjenestemannsloven nr. I følge artikkel B skal det rekrutteres innleid støttepersonell.

2- Etter kunngjøringen av utplasseringsresultatene på ÖSYM-nettstedet, vil datoene kandidatene vil søke om å begynne å jobbe i tjenesteenhetene der de er plassert, dokumentene som skal etterspørres og annen forklarende informasjon kunngjøres på nettsiden til departementet for miljø, urbanisering og klimaendringer (csb.gov.tr).

3-Ingen dokumenter vil bli sendt av departementet for miljø, urbanisering og klimaendringer til de som er plassert av ÖSYM.

4-Før du foretar valg, bør følgende forhold undersøkes nøye.

Hvor mye er plasseringsgebyret?

Plasseringsgebyret er 30,00 TL. Kandidater vil betale plasseringsgebyret etter å ha gjort sine valg. Preferansene til kandidatene som ikke betaler plasseringsgebyret vil bli ansett som ugyldige og vil ikke bli inkludert i plasseringsprosessen. Plasseringsgebyrer som settes inn er ikke-refunderbare og ikke-overførbare uansett årsak.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar