Minister Yanık: Hjemmehjelp innsatt på kontoer

Minister Yanik hjemmehjelp deponert på kontoer
Minister brenner hjemmehjelp innsatt på kontoer

Vår minister for familie- og sosiale tjenester, Derya Yanık, kunngjorde at de har satt inn totalt 1 milliard 289 millioner TL hjemmehjelp på kontoer denne måneden for alvorlig funksjonshemmede borgere og deres familier som trenger omsorg.

Minister Derya Yanık minnet om at de gjennomfører støtteprogrammer først og fremst for å gi omsorg for funksjonshemmede i familiemiljøet og sa: "Vi implementerer menneskeorienterte og rettighetsbaserte tjenestemodeller slik at våre funksjonshemmede innbyggere fullt ut og effektivt kan delta i sosiale liv og leve selvstendig. Blant disse modellene har hjemmehjelp en viktig plass.» sa.

Merker at de støtter funksjonshemmede som bor med familiene sine med tjenestemodeller som barnehagetjeneste og hjemmehjelp.
Minister Yanık sa: "Med hjemmehjelpen, som ble startet i 2006 med ideen om å støtte funksjonshemmede først og fremst med familiene sine, støtter vi også våre innbyggere som trenger omsorg og ikke kan jobbe fordi de tar vare på dem." brukte setningene.

Minister Yanık minner om at en månedlig betaling på 2.354 TL betales per mottaker som tar seg av sin funksjonshemmede slektning som trenger omsorg, sa minister Yanık: "Vi har satt inn totalt 1 milliard 289 millioner TL i hjemmehjelp denne måneden for å gi økonomisk støtte til alvorlig funksjonshemmede innbyggere og deres familier som trenger omsorg. Denne måneden har 547 tusen innbyggere hatt fordel av hjemmehjelp. Jeg ønsker at betalingene vil være fordelaktige for alle våre funksjonshemmede borgere.» sa.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar